De kat mee op reis

De kat mee op reis

Bij Brekz hebben wij een divers assortiment met reistassen en vervoersboxen om het vervoeren van uw kat eenvoudiger te maken.
Lees meer ..
De kat mee op reis

De kat mee op reis

Soms kan het nodig zijn om uw kat mee op reis te nemen. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of naar de dierenarts moet. Bij Brekz verkopen wij diverse producten, waaronder verschillende reismanden die het vervoer en verblijf van uw kat gemakkelijker maken. Bekijk ons uitgebreide assortiment om te zien welke producten handig zijn voor u en uw kat.

Bij Brekz kunt u diverse handige reisproducten kopen om uw kat mee op reis te nemen. Alle producten zijn eenvoudig en goedkoop online te bestellen en ze worden snel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment voor de kat mee in de auto

Wanneer u uw kat mee wilt nemen in de auto is het van groot belang dat dit op een veilige manier wordt gedaan. Zowel voor uw eigen veiligheid als dat van de kat kan een vervoersbox uitkomst bieden. Belangrijk is om de box zo te plaatsen dat deze tijdens het rijden niet kan schuiven. 
Voor optimaal comfort en veiligheid tijdens de autorit kunt u kiezen voor een autostoel voor hond en kat. Deze kan vastgezet worden met veiligheidsgordels en biedt bovendien uw huisdier iets meer ruimte tijdens de autorit. Dit product is dan ook zeer geschikt om te gebruiken voor lange autoritten, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Maar uiteraard is dit product ook zeer aan te bevelen voor kortere ritje in verband met de optimale veiligheid. 

Assortiment voor de kat mee op de fiets

Het kan natuurlijk dat u niet over een auto beschikt. In dat geval kunt u ook een fietsmand bestellen om uw kat mee te vervoeren. U heeft de keuze uit een fietsmand voor hond en kat voor bagagedragers of een fietstas voor aan het stuur

Assortiment reistas voor de kat

In het assortiment vindt u diverse reistassen om uw kat mee te vervoeren of om hem een rustige, afgeschermde plek te bieden. De Trixie Madison reistas is een handig vervoersmiddel met afneembare schouderriemen en handgrepen. Aan de bovenkant van de tas zit extra fijnmazig gaas, zodat uw huisdier ook tijdens de zomerdagen ongehinderd in de tas kan meereizen. Tevens zorgt dit gaas voor een goede ventilatie en heeft u extra goed zicht op uw of kat. 

Ander product voor uw kat?

Bekijk ook eens ons aanbod kattenhalsbandjes en kattentuigjes waarmee u uw kat bij u kunt houden, zodra u op uw bestemming aan komt. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.