Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Clinic kattensnoep 

Clinic kattensnoep is een zeer smakelijke snack voor iedere kat. Clinic is gespecialiseerd in dieet snacks en is bijzonder goed te combineren met dieetvoer. Zo kunt u uw kat verwennen zonder zijn gezondheid uit het oog te verliezen.
Lees meer ..
Clinic FDS Snack kattensnoep

Productinformatie Clinic FDS Snack Kattensnoep

Clinic FDS Snack Kattensnoep is een speciaal ontworpen snack voor katten die vanwege hun gezondheid dieetvoeding krijgen. Natuurlijk wilt u uw kat zo nu en dan verwennen met een lekkernij. Als u uw kat dieetvoer geeft, kunt u hem echter geen gewone kattensnoepjes geven. Dit verstoort namelijk het dieetpatroon. Toch wilt u uw kat misschien juist extra verwennen, omdat hij kampt met een gezondheidsaandoening. Clinic FDS Snack Kattensnoep is speciaal ontwikkeld om de werking van dieetvoer te ondersteunen. De snacks kunt u uw kat bijvoorbeeld geven wanneer hij een dieet volgt dat helpt tegen blaasgruis, huid- en vachtproblemen, aandoeningen aan de spijsvertering of voedselallergie. De snoepjes hebben een heerlijke smaak van vis, waardoor uw kat ze beslist net zo lekker vindt als de snoepjes die u hem normaal geeft! 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Clinic FDS Snack Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Clinic FDS Snack Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies Clinic FCS Snack Kattensnoep

Wij raden u aan om de richtlijnen van het voedingsadvies aan te houden, zodat u overgewicht bij uw kat voorkomt. Zorg altijd voor voldoende drinkwater. Bewaar het snoep op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 

Voedingsadvies Clinic FDS Snack Kattensnoep

Gewicht van de kat (in kilogram) Maximaal aantal snacks per dag
1 7
2 14
3 18
4 22
5 28
6 32 

Ingrediënten Clinic FDS Snack Kattensnoep

Granen, vis en visbijproducten (100% vis), oliën en vetten, mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 30,50%, ruw vet 13,70%, ruwe celstof 2,30%, ruwe as 5,30%, vocht 8,10%, calcium 0,67%, fosfor 0,72%, natrium 0,45%, kalium 0,63%, magnesium 0,07%.

Voedingsfysiologische supplementen per kg

Vitamine A 20.000 IE, Vitamine D3, 2000 IE, Vitamine E 110 mg, Taurine 1000 mg, Vitamine C 20 mg, Antioxidant.


Ander product?

Zoekt u misschien Clinic dieetvoeding voor uw kat? Bekijk dan ons totaalaanbod Clinic kattenvoer. Als u op zoek bent naar ander dieetvoer voor uw kat, neem dan ook eens een kijkje in onze kattenapotheek!

Clinic
https://www.brekz.nl/23755-home_default/clinic-fds-snack.jpg
3.25 2019/01/01
mijn katten lusten dit minder dan de vorige snoepjes
Prima service en mijn kat is er dol op!
prima product katten vinden het heerlijk
Premier test d'achat. L'un des rares snacks sur le marché pour chat souffrant d'insuffisance rénale. Bel aspect et texture. Mes chats préfèrent les Orijen mais mangent bien celles-ci. A voir sur la durée... A déplorer le manque de clarté et de transparence sur la composition.
1366
732
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
FDS Snack
€ 3,25 (€ 3,25/ct)
3 stuks
€ 9,49 (€ 3,16/ct)
5 stuks
€ 15,49 (€ 3,10/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Clinic assortiment kattensnoep

Clinic kattensnoep is een zeer smakelijke snack en is geschikt voor iedere kat. Clinic is gespecialiseerd in dieet snacks en hun snacks worden vaak gebruikt in combinatie met een dieetvoer. Zo kan uw kat van Clinic kattensnoep genieten zonder dat u zijn gezondheid uit het oog verliest. Zo worden de snacks van Clinic gecombineerd met een dieet tegen blaasgruis, huid- en vachtproblemen, aandoeningen aan de spijsvertering of voedselallergie.

Clinic FDS Snack Kattensnoep

Houdt uw kat van vis en zit hij op een dieet tegen een van de eerder genoemde aandoeningen? Kijkt u dan eens bij ons Clinic FDS Snack kattensnoep. De snoepjes zijn minstens zo lekker als iedere andere snack maar ondersteunen het dieet van uw kat. Zo kan hij zorgeloos en verantwoord snoepen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Catisfaction kattensnoep? Kijk dan eens bij ons Catisfaction kattensnoep.

Terug