terug
Clinic kattensnoep

Clinic kattensnoep

Clinic kattensnoep is een zeer smakelijke snack voor iedere kat. Clinic is gespecialiseerd in dieet snacks en is bijzonder goed te combineren met dieetvoer. Zo kunt u uw kat verwennen zonder zijn gezondheid uit het oog te verliezen.
Lees meer ..
Clinic kattensnoep

Clinic assortiment kattensnoep

Clinic kattensnoep is een zeer smakelijke snack en is geschikt voor iedere kat. Clinic is gespecialiseerd in dieet snacks en hun snacks worden vaak gebruikt in combinatie met een dieetvoer. Zo kan uw kat van Clinic kattensnoep genieten zonder dat u zijn gezondheid uit het oog verliest. Zo worden de snacks van Clinic gecombineerd met een dieet tegen blaasgruis, huid- en vachtproblemen, aandoeningen aan de spijsvertering of voedselallergie.

Clinic FDS Snack Kattensnoep

Houdt uw kat van vis en zit hij op een dieet tegen een van de eerder genoemde aandoeningen? Kijkt u dan eens bij ons Clinic FDS Snack kattensnoep. De snoepjes zijn minstens zo lekker als iedere andere snack maar ondersteunen het dieet van uw kat. Zo kan hij zorgeloos en verantwoord snoepen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Catisfaction kattensnoep? Kijk dan eens bij ons Catisfaction kattensnoep.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.