Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Brekz heeft naast het algemene kattenvoer, ook speciaalvoer voor verschillende kattenrassen. Zo is er voer verkrijgbaar voor de Britse Korthaar, Perzische katten, de Maine Coon katten, de Siamese kat en de Sphynx. 
Lees meer ..

Kattenvoer per ras

Katten kunt u vinden in allerlei kleuren, soorten en maten. Daarnaast kunnen de karakters van veel katten flink uit elkaar liggen. Door deze verschillen is het belangrijk om bij het aanschaffen van voeding rekening te houden met de achtergrond van uw kat. Brekz heeft naast het algemene kattenvoer ook speciaalvoer voor verschillende kattenrassen. Katten die heel erg actief zijn hebben andere voeding nodig dan katten die voornamelijk slapen. Daarnaast heeft een kat die binnen leeft een andere behoeften dan buitenkatten. Door onderscheid te maken in het soort kat en zijn levensstijl kunt u ervoor zorgen dat hij voeding krijgt die perfect aansluit bij zijn behoeften. Op deze manier gaat uw kat gezonden en gelukkiger door het leven. Een actief ras heeft meer koolhydraten nodig en en betere verzorging van de spieren en gewrichten. Een rustiger ras is juist gebaat bij minder koolhydraten en heeft meer hulp nodig met zijn spijsvertering. Op deze manier kunt u goed onderscheid maken in de behoeften van uw kat en zo het bijbehorende voer kopen. Bij Brekz kunt u het voer dat aansluit bij het ras van uw kat gemakkelijk en goedkoop online kopen.

Verschillende soorten Kattenvoer per ras

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten Kattenvoer per ras die wij onderscheiden:

  • Noorse Boskat: De Noorse Boskat is een oud kattenras en op de Maine Coon na ook het grootste kattenras. De Noorse Boskat heeft een unieke dubbele vacht met een waterafstotende bovenvacht en een wollige ondervacht. Deze vacht vraagt veel aandacht en het is belangrijk dat u de juiste voeding geeft.
  • Maine Coon: De Maine Coon staat bekend om het grootse lichaam, maar met een rustig karakter. De kat heeft veel vachtverzorging nodig, vooral in de winter wanneer er zich een kraag van dikke haren om de nek vormt. Voor de Maine Coon is er speciale voeding in ons assortiment. U kunt kiezen uit Royal Canin Maine Coon kattenvoer of Royal Canin Maine Coon 36 Kitten kattenvoer.
  • Britse Korthaar: De Britse korthaar is een gemakkelijke kat met een rustig karakter. De kat heeft weinig ruimte nodig en is daarom zeer geschikt als binnenhuiskat. Voor de Britse korthaar hebben wij speciaalvoer wat zorgt voor een mooie, glanzende vacht.
  • Perzische Kat: De Perzische kat heeft veel verzorging nodig, want de kat kan zijn/haar vacht niet zelf verzorgen. De Perzische kat staat bekend om het rustige, teruggetrokken karakter. Om de vacht in een juiste conditie te houden, heeft Brekz een speciaal assortiment. U heeft keuze uit Royal Canin Persian 30 kattenvoer of Royal Canin Kitten Persian 32 kattenvoer.
  • Siamees: De Siamese kat staat bekend om het mooie, donkere gezichtsmasker. De Siamezen hebben een ontzettend sociaal en nieuwsgierig karakter. De Siamese kat heeft een mooie vacht met een fijne structuur. Door de speciaalvoeding voor de Siamese kat biedt u de juiste ondersteuning. Bij Brekz koopt u Royal Canin Siamese 38 kattenvoer voor uw Siamees.
  • Sphynx: De Sphynx houdt van aandacht en is erg sociaal. De Sphynx staat bekend om het opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. t. Echter, de Sphynx dient wel veel vachtverzorging te krijgen, doordat de kat veel talg afgeeft. Door het speciaalvoer krijgt de kat ondersteuning bij de huid en het lichaam. Bij Brekz koopt u Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer voor uw Sphynx.
  • Ragdoll: Ragdoll katten hebben een zijdezachte vacht en betoverende lichtblauwe ogen. De huid van de Ragdoll is zeer gevoelig, om de huid en vacht van de Ragdoll gezond te houden is een speciale voeding erg belangrijk. In ons assortiment vindt u Royal Canin Ragdoll kattenvoer speciaal voor uw Ragdoll kat.


Andere criteria?

Bent u in plaats van Kattenvoer per ras op zoek naar andere criteria voor het voer van uw kat? Neem dan eens een kijkje bij Levensfase per kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.