terug
Noorse Boskat kattenvoer

Noorse Boskat kattenvoer

De Noorse Boskat is een oud kattenras en op de Maine Coon na ook het grootste kattenras. De vacht van dit ras vraagt veel aandacht en het is belangrijk dat u de juiste voeding geeft voor het gezond houden van deze unieke vacht. 
Lees meer ..
Noorse Boskat kattenvoer

Noorse Boskat kattenvoer

De Noorse Boskat is het op de Maine Coon na grootste kattenras. Zijn unieke dubbele vacht heeft een waterafstotende bovenvacht en een wollige ondervacht. Deze vacht vraagt veel aandacht: Naast regelmatig borstelen is het ook belangrijk dat u uw Noorse Boskat kattenvoer geeft die afgestemd is op het gezond houden van deze unieke vacht. Dit ras heeft verder een robuust postuur en een hoog lichaamsgewicht. Sommige Noorse Boskatten kunnen wel 8 kg worden. Het grote gewicht heeft consequenties voor de belasting van botten en gewrichten. De Noorse Boskat is ook gevoelig voor haarballen. Dit maakt het risico op verstopping, darmafsluiting en braken groter. Speciale voeding voor de Noorse Boskat bestaat dan ook uit brokken die de spijsvertering helpen te verbeteren. Noorse boskat kattenvoer helpt uw kat haar juiste gewicht en unieke mooie gezonde vacht te behouden. Deze brokken zijn qua formaat bovendien aangepast aan de de 'driehoekige' vorm en het lange, rechte profiel van de kop van dit ras. De brokken zijn groot en stevig, zodat ze uw kat stimuleren om op iedere brok te kauwen. Bij Brekz kunt u zeer voordelig Noorse Boskat kattenvoer bestellen!

Bij Brekz kunt u de beste Noorse boskat kattenvoeding snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin Norwegian Forest Cat kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Noorse boskat kattenvoer

Royal Canin Noorse boskat kattenvoer

Royal Canin Norwegian Forest Cat is een droogvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de Noorse Boskat van 1 tot 12 jaar. Dit premium Noorse Boskat Kattenvoer:

  • Voedt de huid en helpt de dikke unieke vacht van uw kat glanzend te houden dankzij ingrediënten als omega 3 en 6 vetzuren en L-carnitine.
  • Helpt om de geïrriteerde huid te kalmeren
  • Vermindert de vorming van haarballen dankzij een speciaal samengestelde combinatie van voedingsvezels 
  • Helpt overgewicht van uw kat voorkomen een daardoor ook overbelasting van de gewrichten en botten
  • Bevordert een goede darmflora dankzij FOS (fructo-oligosacchariden) en voorkomt verspreiding van bacteriën (die diarree veroorzaken)
  • Stimuleren uw Noorse Boskat om de kauwen, door de speciaal voor de sterke kaak ontworpen brokken
  • Helpt problemen aan de urinewegen te voorkomen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Noorse boskat kattenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.