Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Noorse Boskat kattenvoer 

De Noorse Boskat is een oud kattenras en op de Maine Coon na ook het grootste kattenras.De Noorse Boskat heeft een unieke dubbele vacht met een waterafstotende bovenvacht en een wollige ondervacht.Deze vacht vraagt veel aandacht en het is belangrijk dat u de juiste voeding geeft voor het gezond houden van deze unieke vacht. Hieronder ons overzic...
Lees meer ..

Rassen

Rassen

Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer

Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer is een droogvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de volwassen Noorse Boskat. De Noorse Boskat is een atletische, robuuste kat met een vriendelijk karakter. Speels en makkelijk als zij is, het is altijd fijn om een Noorse Boskat in de buurt te hebben. Deze voeding is ontwikkeld met de voedingsbehoeften van de Noorse Boskat in het achterhoofd. De grote stevige brok is speciaal aangepast aan de sterke kaken van uw Noorse Boskat en stimuleert het kauwen. De Noorse Boskat heeft een dikke waterafstotende vacht met een isolerende wollige ondervacht. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in Norwegian Forest Cat Adult kattenvoer ondersteunt de huidbarrière en bevordert het behoud van een gezonde huid en mooie vacht. Speciale voedingsvezels in de voeding bevorderen de natuurlijke uitscheiding van haren via de ontlasting en helpen de vorming van haarballen te verminderen. Noorse Boskatten zoals de uwe, worden langzaam volwassen. Pas als zij 4 of 5 jaar oud is, is zij volledig volwassen, maar ook veel groter dan de gemiddelde huiskat. Het mannetje kan wel tot 9 kilogram zwaar worden. De typische Noorse Boskat heeft zware botten en een atletisch gespierd lichaam. De aangepaste formule van deze voeding helpt uw Noorse Boskat het ideale lichaamsgewicht te behouden, waardoor haar botten en gewrichten minder worden belast. Een gezond lichaamsgewicht is belangrijk voor een kat. De voeding is verrijkt met L-carnitine.

 • Ondersteunt de gezonde huid en vacht
 • Vermindert de vorming van haarballen
 • Helpt het ideale gewicht en gezonde gewrichten te behouden
 • Aangepaste brok stimuleert kauwen
 • Speciaal ontwikkeld voor katten van het Noorse Boskat ras

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid brokken bij normaal gewicht (gram) Hoeveelheid brokken bij overgewicht (gram)
3 44 -
4 54 -
5 64 51
6 72 58
7 81 65
8 - 71

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Adult Norwegian Forest Cat kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (30%), ruw vet (16%), ruwe as (7,6%), ruwe celstof (5,3%), Omega-3 vetzuren (9,5 g).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (28.000 IU/kg), vitamine D3 (700 IU/kg), ijzer (38 mg), jodium (3,8 mg), koper (5 mg), mangaan (50 mg), zink (150 mg), selenium (0,08 mg), L-carnitine (200 mg/kg), conserveringsmiddelen, antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een compleetvoer voor uw volwassen buitenkat? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Outdoor kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29972-home_default/royal-canin-norwegian-forest-cat.jpg
68.75 2019/01/01
Hele fijne brokken en mijn kat heeft niet meer gebraakt!
Al verschillende keren besteld en altijd te vrede,Goed verpakt en vlugge levering
Mijn Noren zijn gek op deze grote brokken. En heel snel geleverd door Brekz.nl Zowel brok als Brekz.nl een aanrader!
Het product is goed maar de zak was van buiten af zeer vuil (stof). De katten eten en volonté.
zeer goede levering en zeer goede bezorging
Mijn Noorse boskat vindt ze in ieder geval erg lekker.
20689
12647
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 22,49 (€ 11,25/kg)
2 x 2 kg
€ 43,25 (€ 10,81/kg)
10 kg
€ 68,75 (€ 6,88/kg)
2 x 10 kg
€ 131,25 (€ 6,56/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Noorse Boskat kattenvoer

De Noorse Boskat is het op de Maine Coon na grootste kattenras. Zijn unieke dubbele vacht heeft een waterafstotende bovenvacht en een wollige ondervacht. Deze vacht vraagt veel aandacht: Naast regelmatig borstelen is het ook belangrijk dat u uw Noorse Boskat kattenvoer geeft die afgestemd is op het gezond houden van deze unieke vacht. Dit ras heeft verder een robuust postuur en een hoog lichaamsgewicht. Sommige Noorse Boskatten kunnen wel 8 kg worden. Het grote gewicht heeft consequenties voor de belasting van botten en gewrichten. De Noorse Boskat is ook gevoelig voor haarballen. Dit maakt het risico op verstopping, darmafsluiting en braken groter. Speciale voeding voor de Noorse Boskat bestaat dan ook uit brokken die de spijsvertering helpen te verbeteren. Noorse Boskat kattenvoer helpt uw kat haar juiste gewicht en unieke mooie gezonde vacht te behouden. Deze brokken zijn qua formaat bovendien aangepast aan de de 'driehoekige' vorm en het lange, rechte profiel van de kop van dit ras. De brokken zijn groot en stevig, zodat ze uw kat stimuleren om op iedere brok te kauwen. Bij Brekz kunt u zeer voordelig Noorse Boskat kattenvoer bestellen!

De houdbaarheidsduur van Noorse Boskat kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Kattenvoer Noorse Boskat

Royal Canin Noorse Boskat Kattenvoer

Royal Canin Norwegian Forest Cat is een droogvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de Noorse Boskat van 1 tot 12 jaar. Dit premium Noorse Boskat Kattenvoer:

 • Voedt de huid en helpt de dikke unieke vacht van uw kat glanzend te houden dankzij ingrediënten als omega 3 en 6 vetzuren en L-carnitine.
 • Helpt om de geïrriteerde huid te kalmeren
 • Vermindert de vorming van haarballen dankzij een speciaal samengestelde combinatie van voedingsvezels 
 • Helpt overgewicht van uw kat voorkomen een daardoor ook overbelasting van de gewrichten en botten
 • Bevordert een goede darmflora dankzij FOS (fructo-oligosacchariden) en voorkomt verspreiding van bacteriën (die diarree veroorzaken)
 • Stimuleren uw Noorse Boskat om de kauwen, door de speciaal voor de sterke kaak ontworpen brokken
 • Helpt problemen aan de urinewegen te voorkomen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Noorse Boskat Kattenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug