Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Siamees kattenvoer 

De Siamese kat staat bekend om het mooie, donkere gezichtsmasker. De Siamezen hebben een ontzettend sociaal en nieuwsgierig karakter. De Siamese kat heeft een mooie vacht met een fijne structuur. Door de speciaalvoeding voor de Siamese kat biedt u de juiste ondersteuning. Hieronder vindt u ons assortiment kattenvoer voor uw Siamees.
Lees meer ..

Rassen

Rassen

Royal Canin Adult Siamese kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Siamese kattenvoer

Royal Canin Adult Siamese kattenvoer is een volledige voeding voor de volwassen Siamese kat. De Siamees is een elegant en intelligent ras. In het oude Siam (het hedendaagse Thailand) stond de Siamees hoog aangeschreven en werd beschermd door het Koninklijke hof. Het is belangrijk dat het lichaamsgewicht van de Siamees op peil blijft, zodat haar slanke en atletische uiterlijk behouden
blijft. Deze voeding is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw Siamese kat in het achterhoofd. Het bevat alle voedingsstoffen die uw Siamees nodig heeft. Siamese Adult kattenvoer is geschikt voor Siamese katten ouder dan 12 maanden en bevat een verhoogd eiwitgehalte (38%) en een matige hoeveelheid vetten (16%) wat uw kat helpt haar slanke gespierde lichaam te behouden. De voeding bevat ook L-carnitine. De brok is door zijn unieke vorm gemakkelijk op te pakken en te kauwen. Bovendien bevat het zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica die een gunstige darmflora bevorderen. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in de voeding ondersteunen de urinewegen. Ter ondersteuning van de gezonde huid en glanzende vacht, bevat het specifieke aminozuren, vitaminen en Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

 • Draagt bij aan een slank en gespierd lichaam
 • Ondersteunt de spijsvertering van uw Siamees
 • Ondersteunt de gezonde huid en vacht
 • Helpt de gezonde urinewegen ondersteunen
 • Speciaal ontwikkeld voor de Siamese kat

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Adult Siamese kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Adult Siamese kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingstabel Royal Canin Adult Siamese kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Royal Canin Adult Siamese kattenvoer

Volwassen gewicht van uw kat (kg) Lage energiebehoefte Gemiddelde energiebehoefte Hoge energiebehoefte
Gram Gram Gram
2   31 37
3 42 42 50
4 41 51 61
5 48 60  
7 55    

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
   

Ingrediënten Royal Canin Adult Siamese kattenvoer

Gevogeltemeel, plantenproteïne-isolaat*, tarwe, dierlijke vetten, maïs, gerst, maïsglutenvoer, rijst, dierlijk eiwit (gehydrolyserd), droge bietenpulp, mineralen, L-lysine, visolie, natriumfosfaat, fructo-oligosaccharide, soja-olie, DL-methionine, mannan-oligosaccharide, taurine, borage-olie, gedroogd ei, extract van afrikaantjes (rijk aan luteïne), L-carnitine,

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (38%), ruw vet (16%), ruwe as (7,4%), ruwe celstof (1,4%), vocht (5,5%)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (26.500 IE/kg), vitamine D3 (700 IE/kg), E1 (IJzer) (38 mg), E2 (Jodium) (3,8 mg), E4 (Koper) (5 mg), E5 (Mangaan) (49 mg), E6 (Zink) (148 mg), E8 (Selenium) (0,08 mg), L-carnitine (50 mg), conserveermiddelen, antioxidanten.

   

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een smakelijk droogvoer voor uw buitenkat? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Outdoor kattenvoer.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/32759-home_default/royal-canin-siamese-38.jpg
131.95 2019/01/01
Caspar, onze Siamees is er gek op en hij straalt!
zeer geschikt
Altijd prima en betrouwbare service!
Goed voer. Mn straatkant vindt het lekkerder dan de siamees. Bij Brekz de beste prijs.
Prima service! Gekeverd op afgesproken tijdstip!! Top!!
Mooie keuze en snel afgeleverd, zelfs tijdens de drukke dagen voor de kerst
1474
114
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 34,95 (€ 8,74/kg)
2 x 4 kg
€ 66,95 (€ 8,37/kg)
10 kg
€ 67,95 (€ 6,80/kg)
2 x 10 kg
€ 131,95 (€ 6,60/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenvoer Siamees

Bij Brekz vindt u kattenvoer dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw Siamese kat. De Siamees staat bekend om haar mooie, donkere gezichtsmasker, haar slanke, atletische bouw en haar opvallende karakter. De karaktereigenschappen van de Siamees zijn sterker dan die van andere raskatten. Dit ras vraagt veel aandacht, laat regelmatig van zich horen door te miauwen en is erg aanhankelijk, sociaal, intelligent en emotioneel. Voor wie houdt van een gracieuze kat met karakter is de Siamees dan ook een bijzondere kameraad! Deze kat is geen liefhebber van kou. Ze houdt van comfort en van het leven in een appartement.

De Siamese kat heeft een mooie, korte vacht met een fijne structuur waardoor haar gespierde lichaam goed te zien is.
Wanneer de Siamees eet, pakt ze haar brokken op met de snijtanden. Daardoor kan ze sneller eten dan andere katten. Het gevolg is wel dat ze geneigd is om brokjes zonder kauwen door te slikken. De vorm van kattenvoer voor de Siamees is hierop afgestemd. Uw kat kauwt beter en eet rustiger. Daardoor worden problemen met de spijsvertering voorkomen. Daarnaast bevat dit voer de juiste combinatie voedingsstoffen om de huid van dit ras gezond te houden en een glanzende vacht en optimaal gewicht te behouden.

De houdbaarheidsduur van Kattenvoer voor de Siamees varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Kattenvoer Siamees 

In ons online assortiment Kattenvoer Siamees vindt u premium voer van Royal Canin. 

Royal Canin Siamese kattenvoer 

Royal Canin Siamese 38 kattenvoer is een volledig kattenvoer voor de Siamees tussen de 1 en 12 jaar. Royal Canin Siamese kattenvoer:

 • Bevat extra eiwitten, die zorgen voor de opbouw en het behoud van de spieren
 • Stimuleert de vetverbranding door de toevoeging van L-carnitine 
 • Bevat de juiste ingrediënten om de huid de voeden en de gezondheid en pigmentvorming van de huid te ondersteunen
 • Helpt de unieke korte vacht van uw Siamees zacht en glanzend te houden 
 • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering en een gunstige darmflora, wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren 
 • Bestaat uit een unieke vorm brok die de Siamees stimuleert te kauwen en helpt om rustiger te eten.

 

Ander ras?

Bent u in plaats van Kattenvoer voor Siamees op zoek naar voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug