terug
Siamees kattenvoer

Siamees kattenvoer

De Siamese kat staat bekend om het mooie, donkere gezichtsmasker. De Siamezen hebben een ontzettend sociaal en nieuwsgierig karakter. De Siamese kat heeft een mooie vacht met een fijne structuur. Door de speciaalvoeding voor de Siamese kat biedt u de juiste ondersteuning. Hieronder vindt u ons assortiment kattenvoer voor uw Siamees.
Lees meer ..
Siamees kattenvoer

Kattenvoer Siamees

Bij Brekz vindt u kattenvoer dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw Siamese kat. De Siamees staat bekend om haar mooie, donkere gezichtsmasker, haar slanke, atletische bouw en haar opvallende karakter. De karaktereigenschappen van de Siamees zijn sterker dan die van andere raskatten. Dit ras vraagt veel aandacht, laat regelmatig van zich horen door te miauwen en is erg aanhankelijk, sociaal, intelligent en emotioneel. Voor wie houdt van een gracieuze kat met karakter is de Siamees dan ook een bijzondere kameraad! Deze kat is geen liefhebber van kou. Ze houdt van comfort en van het leven in een appartement.

De Siamese kat heeft een mooie, korte vacht met een fijne structuur waardoor haar gespierde lichaam goed te zien is.
Wanneer de Siamees eet, pakt ze haar brokken op met de snijtanden. Daardoor kan ze sneller eten dan andere katten. Het gevolg is wel dat ze geneigd is om brokjes zonder kauwen door te slikken. De vorm van kattenvoer voor de Siamees is hierop afgestemd. Uw kat kauwt beter en eet rustiger. Daardoor worden problemen met de spijsvertering voorkomen. Daarnaast bevat dit voer de juiste combinatie voedingsstoffen om de huid van dit ras gezond te houden en een glanzende vacht en optimaal gewicht te behouden.

Bij Brekz kunt u kattenvoer voor de Siamees snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel rasspecifiek kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Kattenvoer Siamees 

In ons online assortiment vindt u premium voer van Royal Canin voor uw Siamees. 

Royal Canin Siamese kattenvoer 

Royal Canin Siamese kattenvoer is een volledig kattenvoer voor de Siamees tussen de 1 en 12 jaar. Royal Canin Siamese kattenvoer:

  • Bevat extra eiwitten, die zorgen voor de opbouw en het behoud van de spieren
  • Stimuleert de vetverbranding door de toevoeging van L-carnitine 
  • Bevat de juiste ingrediënten om de huid de voeden en de gezondheid en pigmentvorming van de huid te ondersteunen
  • Helpt de unieke korte vacht van uw Siamees zacht en glanzend te houden 
  • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering en een gunstige darmflora, wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren 
  • Bestaat uit een unieke vorm brok die de Siamees stimuleert te kauwen en helpt om rustiger te eten.

Ander ras?

Bent u in plaats van Kattenvoer voor Siamees op zoek naar voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.