Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sphynx kattenvoer 

De Sphynx houdt van aandacht en is erg sociaal. De Sphynx staat bekend om het opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. t. Echter, de Sphynx dient wel veel vachtverzorging te krijgen, doordat de kat veel talg afgeeft. Door het speciaalvoer krijgt de kat ondersteuning bij de huid en het lichaam. Hieronder vindt u ons assortiment kattenvoer voor ...
Lees meer ..

Rassen

Rassen

Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer

Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten van het Sphynx ras van 1 tot 12 jaar. De Sphynx is een fascinerend ras. Exotisch en haarloos en vaak veel zwaarder dan zijn fragiele uiterlijk doet vermoeden. Deze voeding is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw volwassen Sphynx in het achterhoofd en is geschikt voor katten ouder dan 12 maanden. Sphynx Adult kattenvoer bevat alles wat uw kat nodig heeft. De Sphynx heeft een hoge energiebehoefte, ter compensatie van de afwezigheid van (lang) haar. De maaltijd bevat een aangepast energiegehalte en een verhoogd vetgehalte (23%) zodat het voorziet in de hoge energiebehoefte van dit bijzondere ras. Ook helpt de voeding gezonde urinewegen te ondersteunen. De huid van de Sphynx is uniek omdat deze haarloos is, maar wel helemaal bedekt is met korte donshaartjes. De rol van de huid is bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf. Sphynx katten hebben een dikke opperhuid, maar door het gebrek aan (lang) haar en pigment is de huid wel bloot. De exclusieve combinatie van voedingsstoffen in deze voeding voedt en beschermt de unieke huid van uw Sphynx. De toegevoegde Omega-3 en Omega-6 vetzuren ondersteunen een gezonde huid. Een goede voeding speelt een essentiële rol in de ondersteuning van een gezond hart. Taurine en Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) dienen ter ondersteuning van het hart. De speciaal ontwikkelde driehoekige brok is aangepast aan de kaken van uw Sphynx en stimuleert het kauwen.

  • Bevat een hoog energiegehalte
  • Ondersteunt de gezonde huid
  • Ondersteunt het hart van uw kat
  • Aangepaste brok stimuleert kauwen
  • Speciaal ontwikkeld voor de volwassen Sphynx kat

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

    
Voedingsadvies Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer

De hoeveelheid voeding die u uw Sphynx kat geeft hangt af van zijn energiebehoefte. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Volwassen gewicht van uw kat (kg) Lage energiebehoefte Gemiddelde energiebehoefte Hoge energiebehoefte
 Gram Gram Gram
2  - 42 56
3  - 56 75
4 60 69 92
5 70 81  -
6 79  -  -

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
     

Ingrediënten Royal Canin Adult Sphynx kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, plantaardige vezels, gedehydreerd varkenseiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, bietenpulp, mineralen, gist, visolie, tomaat (bron van lycopeen), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (33%), ruw vet (23%), ruwe as (7,1%), ruwe celstof (4,9%), vocht (5,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (29.800 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 (IJzer) (38 mg), E2 (Jodium) (3,8 mg), E4 (Koper) (5 mg), E5 (Mangaan) (50 mg), E6 (Zink) (149 mg), E8 (Selenium) (0,08 mg),  L-carnitine (50 mg), Taurine (2,9 g), conserveermiddelen, antioxidanten.

    

Andere voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een kattenvoer voor de huiskat? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Indoor kattenvoer.

Royal Canin
https://www.brekz.nl/29979-home_default/royal-canin-sphynx-33-.jpg
134.25 2019/01/01
Correcte afhandeling
Mijn 2 sphynx katten vinden het erg smakelijk. Makkelijk kauwbaar door vormgeving . Brok is iets vetter dan andere brokjes. Jammer dat verpakkingen niet hersluitbaar zijn zoals bijv de kitten brokjes van royal canin . Nu gooi ik het over in afsluitbare ton.
Voor onze sphynx is dit het enige voer wat hij goed verdraagt. Voorname zijn ontlasting is nu bijna normaal, voorheen had ie bijna altijd diarree. Hij eet het graag, ook al kauwt hij zijn brokken niet. En zijn temperatuur is nu ook warmer, waardoor hij zich prettiger voelt. Is misschien iets duurder in de aanschaf, maar is het zeker waard.
Prima. Goed verpakt en snel verzonden! Geen bijzonderheden te melden.
Snelle levering. (Jammer dat het via DPD geleverd wordt.)
De sphynxen vinden het zeer lekker!
Snel zoals aangegeven wordt en netjes top Gr j.woutering
Sinds onze sphynx dit eet ruikt haar kaka niet meer
3227
726
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 23,75 (€ 11,88/kg)
2 x 2 kg
€ 45,25 (€ 11,31/kg)
10 kg
€ 68,75 (€ 6,88/kg)
2 x 10 kg
€ 134,25 (€ 6,71/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenvoer voor Sphynx katten

Hier vindt u ons assortiment aan kattenvoer voor Sphynx katten. De Sphynx staat bekend om zijn opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. De kat wordt ook wel een naaktkat genoemd, vernoemd naar zijn haarloze vacht. Deze beroemde vacht heeft echter veel verzorging nodig. De vacht van de Sphynx kat kan veel talg afgeven en dient daarom goed beschermd te worden. Daarnaast heeft de kat voer nodig dat veel energie geeft.

Een van de meest gehoorde klachten over de Sphynx is het zwakke hart. De voeding van het dier dient daarom aangepast te zijn om hartkwalen te voorkomen. Daarbij heeft de Sphynx ook een gevoelige spijsvertering. Het is daarom belangrijk om de juiste brokken te geven die de spijsvertering helpen te verbeteren. Bij ons kunt u online de beste producten kopen voor uw kat!

De houdbaarheidsduur van kattenvoer voor Sphynx katten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Kattenvoer voor Sphynx katten

Op onze website kunt u kiezen uit één soort kattenvoer voor Sphynx katten. Desalniettemin bestaat dit voer wel volledig uit alles wat uw Sphynx kat nodig heeft.

Royal Canin Sphynx Kattenvoer

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer is kattenvoeding voor Sphynx katten vanaf 1 jaar. Het voer heeft een hoge energiewaarde waardoor het voorziet in de energiebehoefte van de kat. Op deze manier kan de kat zich vrijuit en energiek bewegen. De brokken hebben een unieke vorm waarmee het kauwen van de kat gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de mond- en gebitshygiëne verbeterd. Daarnaast zorgt het kauwen ervoor dat de voedingsopname van de kat wordt vertraagd. Een langzamere voedingsopname heeft als gevolg dat de spijsvertering van de kat verbeterd wordt. Een verbeterde spijsvertering zorgt ervoor dat de kat minder ontlasting heeft.

De Sphynx kat staat bekend om zijn "naakte" huid. Dit voer ondersteund deze bijzondere huid en helpt de vorming van talg tegen te gaan. Desondanks is het belangrijk om de kat ook nog regelmatig te wassen. Het voer zorgt er tevens voor dat het hart van de kat sterk blijft. Door de opname van deze voeding wordt de hartspier van de kat versterkt waardoor de kat minder kans heeft op hartkwalen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Kattenvoer voor Sphynx katten speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug