terug
Sphynx kattenvoer

Sphynx kattenvoer

De Sphynx houdt van aandacht en is erg sociaal. De Sphynx staat bekend om het opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. Echter, de Sphynx dient wel veel huidverzorging te krijgen, doordat deze veel talg afgeeft. Door het rasspecifieke voer krijgt de kat ondersteuning bij de huid en het lichaam. 
Lees meer ..
Sphynx kattenvoer

Kattenvoer voor de Sphynx

Hier vindt u ons assortiment aan kattenvoer voor Sphynx katten. De Sphynx staat bekend om zijn opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. De kat wordt ook wel een naaktkat genoemd, vernoemd naar zijn haarloze vacht. Deze beroemde vacht heeft echter veel verzorging nodig. De vacht van de Sphynx kat kan veel talg afgeven en dient daarom goed beschermd te worden. Daarnaast heeft de kat voer nodig dat veel energie geeft.

Een van de meest gehoorde klachten over de Sphynx is het zwakke hart. De voeding van het dier dient daarom aangepast te zijn om hartkwalen zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij heeft de Sphynx ook een gevoelige spijsvertering. Het is daarom belangrijk om de juiste brokken te geven die de spijsvertering helpen te verbeteren. Bij ons kunt u online de beste producten kopen voor uw kat!

Bij Brekz kunt u Sphynx kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel rasspecifiek kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment kattenvoer voor Sphynx kat

Op onze website kunt u kiezen uit één soort kattenvoer voor Sphynx katten. Desalniettemin bestaat dit voer wel volledig uit alles wat uw Sphynx kat nodig heeft.

Royal Canin Sphynx kattenvoer

Royal Canin Sphynx kattenvoer is kattenvoeding voor Sphynx katten vanaf 1 jaar. Het voer heeft een hoge energiewaarde waardoor het voorziet in de energiebehoefte van de kat. Op deze manier kan de kat zich vrijuit en energiek bewegen. De brokken hebben een unieke vorm waarmee het kauwen van de kat gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt een goede mond- en gebitshygiëne bevorderd. Daarnaast kan  kauwen ervoor zorgen dat de voedingsopname van de kat wordt vertraagd. Een langzamere voedingsopname stimuleert een betere spijsvertering van de kat en een verbeterde spijsvertering zal veelal resulteren in minder ontlasting.

De Sphynx kat staat bekend om zijn "naakte" huid. Dit voer ondersteunt deze bijzondere huid en helpt de vorming van talg tegen te gaan. Desondanks is het belangrijk om de kat ook nog regelmatig te wassen. Het voer ondersteunt tegelijkertijd een gezonde hartfunctie. In de voeding zijn voedingsstoffen verwerkt die de hartspier van de Sphinx helpen sterk te houden en de kans op hartkwalen daardoor helpen verminderen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Kattenvoer voor Sphynx katten speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.