terug
Britse Korthaar kattenvoer

Britse Korthaar kattenvoer

De Britse korthaar is een gemakkelijke kat met een rustig karakter. De kat heeft weinig ruimte nodig en is daarom zeer geschikt als binnenhuiskat. Voor de Britse korthaar hebben wij speciaalvoer wat zorgt voor een mooie, glanzende vacht.
Lees meer ..
Britse Korthaar kattenvoer

Kattenvoer voor Britse korthaar

In ons assortiment hebben we twee verschillende soorten kattenvoer voor Britse korthaar katten. De Britse korthaar is voor veel mensen een geliefde huiskat. De katten hebben een gespierde bouw en kenmerkende bolle wangen. Door hun grote lichaam kunnen de beesten snel last krijgen van gewrichtsproblemen. Daarnaast zijn de dieren gevoelig voor gebits- en hartaandoeningen. Ook hebben ze een speciale vacht die de juiste voeding nodig heeft. Dankzij onze ervaring met kattenvoer kunt u bij ons altijd de beste aanbieding online bestellen.

Bij Brekz kunt u de beste ras specifiek kattenvoer van Royal Canin snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Britse korthaar kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment kattenvoer voor Britse korthaar

U heeft op onze website keuze uit twee verschillende soorten voer voor uw Britse korthaar. Het ene voer is geschikt voor uw kitten en het andere voer is geschikt voor de volwassen British Shorthair. Het voer zorgt ervoor dat de dieren een mooie, gezonde en glanzende vacht krijgen en dat ze hun gezondheid optimaal ondersteund worden.

Royal Canin British Shorthair Kitten

Royal Canin British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld voor Britse Kortharen tussen de 4 en 12 maanden oud. Dit voer draagt bij aan het op peil houden van een gezonde spijsvertering. Daarnaast zorgen de toegevoegde antioxidanten ervoor dat de natuurlijke weerstand van het jonge dier wordt opgebouwd. Het brokje is speciaal ontwikkeld voor kittens en is makkelijk op te pakken. Daarnaast zorgt de structuur ervoor dat de kat er beter op kauwt. Dit bevordert de spijsvertering en helpt tevens om tandplak te verminderen.

Royal Canin British Shorthair Adult

Royal Canin British Shorthair 34 kattenvoer is gemaakt voor de Britse korthaar van 1-12 jaar oud. Door de gewrichtsproblemen waar dit ras aan kan lijden is het belangrijk dat deze de juiste soort voeding krijgt. Daarbij komt het vaak voor dat deze katten last krijgen van hun gebit of kunnen ze hartkwalen krijgen. Dit voer geeft ondersteuning aan de gewrichten en bevordert de mond- en gebitshygiëne. Daarnaast ondersteunt dit voer de hartspier en helpt deze gezond te houden. De bijzondere vacht van dit dier heeft ook de juiste voeding nodig. Met dit voer geeft u uw kat de juiste voedingsstoffen en krijgt hij een gezonde en glanzende vacht.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van kattenvoer voor de Britse korthaar voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen! of kijk bij de algemene droogvoedingen van Royal Canin

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.