terug
Maine Coon kattenvoer

Maine Coon kattenvoer

De Maine Coon staat bekend om het grootse lichaam, maar met een rustig karakter. De kat heeft veel vachtverzorging nodig, vooral in de winter wanneer er zich een kraag van dikke haren om de nek vormt. Voor de Maine Coon is er speciale voeding in ons assortiment, zodat de vacht en het imposante lichaam de juiste ondersteuning krijgen.
Lees meer ..
Maine Coon kattenvoer

Maine Coon kattenvoer

Maine Coon kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor uw Maine Coon, zodat u hem alles kan geven wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

De Maine Coon maakt zonder meer een zeer imposante indruk, wat hij te danken heeft aan zijn grote bouw. Met zijn gespierde en krachtige lichaam is uw Maine Coon ongetwijfeld de baas van de buurt. In huis gedraagt hij zich echter evenwichtig en kalm, wat hem tot een zeer geliefde kat maakt. Verzorg uw Maine Coon optimaal door hem speciaal afgestemde voeding te geven.

Vanwege zijn grote en forse postuur kan uw Maine Coon wel wat extra steun gebruiken. Maine Coon kattenvoer houdt zijn gewrichten soepel en zijn spieren sterk, waardoor hij lekker actief kan blijven. Daarnaast houdt Maine Coon kattenvoer rekening met de conditie van uw kat. Vanwege het actieve leven van Maine Coons is het namelijk zeer belangrijk om hun hart wat extra aandacht te geven. Maine Coon kattenvoer bevat speciale voedingsstoffen die helpen om het hart krachtig houden, waardoor het goed blijft functioneren.

Maine Coons staan niet alleen bekend om hun grootte, maar ook om hun bijzondere half-lange vacht. Maine Coon kattenvoer bevat speciale ingrediënten die de huid van uw Maine Coon voeden en gezond houden. Hierdoor blijft de vacht van uw Maine Coon glanzend en zijdezacht.

Daarnaast zijn Maine Coons gulzige eters. Soms slikken ze hun brokjes door zonder ze goed te kauwen. De brokvorm van Maine Coon kattenvoer is speciaal ontworpen voor dit ras. De brokjes zijn groter en hebben een vorm die is afgestemd op de kaken van uw Maine Coon. Hierdoor kauwt hij zijn voer beter, en neemt hij niet alleen de voedingsstoffen beter op, maar houdt hij zijn tanden ook gezond. 

Bij Brekz kunt u Maine Coon kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel rasspecifiek kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Maine Coon kattenvoer

Brekz verkoopt Royal Canin Maine Coon kattenvoer, een compleet en hoogwaardig premium voer dat alle belangrijke voedingsstoffen voor uw Maine Coon bevat. Royal Canin Maine Coon kattenvoer is bovendien afgestemd op de levensfase van uw Maine Coon. 

Royal Canin Maine Coon kitten kattenvoer

Royal Canin Maine Coon kitten kattenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor uw Maine Coon kitten. De ingrediënten zijn zo samengesteld dat ze een energiegehalte hebben dat optimaal aansluit bij de energiebehoefte van jonge Maine Coons. Bovendien draagt de voeding bij aan een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten.

  • Het voer bevordert de spijsvertering van uw Maine Coon kitten en zorgt dat hij een gezonde ontlasting heeft.
  • De natuurlijke weerstand wordt versterkt door toegevoegde antioxidanten en vitaminen. Zo krijgt uw kat een sterke weerstand.
  • Een unieke combinatie van calcium, fosfor en vitamine D helpt om de botten en gewrichten van uw Maine Coon sterk te houden. Zo kan hij veilig opgroeien.
  • De brokvorm van het voer is speciaal afgestemd op de krachtige lange kaak van Maine Coons. Hierdoor kunnen ze deze voeding beter oppakken en gemakkelijker kauwen, waardoor de voedselopname verbetert.

Royal Canin Maine Coon kattenvoer

Royal Canin Maine Coon kattenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor volwassen Maine Coons (> 15 maanden). Het voer houdt rekening met hun actieve leven en biedt extra verzorging voor hun vacht. Daarnaast zijn de brokjes speciaal ontworpen om uw Maine Coon beter te laten kauwen, waardoor zijn gebit gezond blijft en hij de voedingsstoffen beter opneemt.

  • De voeding houdt uw Maine Coon in topconditie. Het energiegehalte is precies afgestemd op zijn energiebehoefte, en speciaal toegevoegde antioxidanten en mineralen ondersteunen zijn hartfunctie.
  • Een unieke combinatie van visolie en mineralen zorgt ervoor dat de gewrichten van uw kat goed blijven functioneren.
  • Aangepaste brokjes zorgen ervoor dat uw kat het voer beter kauwt, waardoor zijn gebit gezond blijft.
  • De huid van uw kat wordt optimaal verzorgd dankzij hoogwaardige ingrediënten. De vacht van uw kat zal heerlijk zacht voelen en prachtig glanzen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Maine Coon kattenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.