Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ragdoll kattenvoer 

Ragdoll katten hebben een zijdezachte vacht en betoverende lichtblauwe ogen. De huid van de Ragdoll is zeer gevoelig, om de huid en vacht van de Ragdoll gezond te houden is een speciale voeding erg belangrijk. Hieronder vindt u ons voedingsassortiment voor Ragdoll katten.
Lees meer ..

Rassen

Rassen

Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer

Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer is een smakelijke voeding, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van het Ragdoll ras. De Ragdoll dankt haar naam aan een zachte lappenpop en is ontstaan in de 60er jaren bij een Amerikaanse fokker. De Ragdoll is een speciale kat met bijzondere ogen en een zijdezachte vacht. Zij is groot en heeft een hartelijk en sociaal karakter. Een genot om in de buurt te hebben! De zijdezachte vacht van de Ragdoll heeft speciale verzorging nodig; vooral rond de nek waar de vacht het langst en dichtst is. Deze voeding van Royal Canin ondersteunt de gezonde huid en vacht van uw Ragdoll door een combinatie van specifieke voedingsstoffen, zoals aminozuren, vitamines en Omega-3 en Omega-6 vetzuren. De maaltijd bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van het hart van uw kat. Het grote lijf en zware botten kunnen een belasting vormen voor de botten en gewrichten van de Ragdoll. Ragdoll Adult kattenvoer is verrijkt met de vetzuren EPA en DHA ter ondersteuning van het behoud van stevige botten en gezonde gewrichten. De brokjes zijn aangepast aan de brede kaak van de Ragdoll en daardoor makkelijk op te pakken en te kauwen.

  • Ondersteunt de gezonde huid en vacht
  • Ondersteunt het hart
  • Helpt gezonde botten en gewrichten te behouden
  • Aangepaste brok voor makkelijk oppakken en kauwen
  • Speciaal ontwikkeld voor de Ragdoll kat

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer

De hoeveelheid voeding die u uw Ragdoll kat geeft hangt af van zijn energiebehoefte. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Volwassen gewicht van de kat (kg) Lage activiteit Gemiddelde activiteit Hoge activiteit
Gram Gram Gram
3 - 43 51
4 42 52 63
5 49 61 73
6 56 70 -
7 62 78 -
8 68 - -

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, tarwemeel, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruwe as (7,6%), ruwe celstof (4%), Omega-6 vetzuren (44,4 g), Omega-3 vetzuren (9,9 g), EPA & DHA (4 g).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (28.000 IE/kg), vitamine D3 (700 IE/kg), E1 (IJzer) (38 mg), E2 (Jodium) (3,8 mg), E4 (Koper) (5 mg), E5 (Mangaan) (50 mg), E6 (Zink) (150 mg), E8 (Selenium) (0,08 mg), Taurine (2,9 g), conserveermiddelen, antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een voeding ter ondersteuning van huid en vacht? Kijk eens bij ons Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29976-home_default/royal-canin-ragdoll-kattenvoer.jpg
70.75 2019/01/01
goed produkt ze vinden het lekker
Onze Ragdolls, de kitten en de oudere dame, zijn verzot op deze brokken. De oudere dame had het nog nooit gegeten en is erg kieskeurig.
correcte prijs, snelle en correcte levering van Brekz!
Mijn 2 ragdolls smullen van deze voeding! Lekker en goed voor ze! Ik verander niet!
perfect wat we zochten, enkel de levering is beneden alle peil
het voer heb ik voor het eerst gekocht omdat ik voor die tijd hypoallergene voer gaf. Wel het zelfde merk. De katten hebben geen last van de overgang. Of ik het kan blijven gebruiken weet ik nog niet hangt er van af hoe ze er op reageren
Absoluut een top product, eerlijk en compleet!
20691
12648
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 23,75 (€ 11,88/kg)
10 kg
€ 70,75 (€ 7,08/kg)
2 x 10 kg
€ 136,25 (€ 6,81/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Ragdoll kattenvoer

Ragdoll kattenvoer is volledig aangepast aan de benodigdheden van uw Ragdoll. Het voer is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de lichaamsbouw en levensstijl van Ragdolls. Met het juiste voer verzorgt u uw kat optimaal en houdt u hem gelukkig en gezond!

De van oorsprong Amerikaanse Ragdoll dankt zijn naam aan een kenmerkende eigenschap: als zijn baasje hem optilt laat hij zich als een 'lappenpop' in zijn armen hangen. Ragdolls hebben een halflange, mooie vacht die dagelijks verzorging nodig heeft. Ook staan ze bekend om hun betoverende blauwe ogen. Van karakter zijn ze rustig en zachtaardig. 

De unieke vacht van uw Ragdoll is misschien wel zijn mooiste eigenschap. Niet alleen vanwege de bijzondere, halflange lengte, maar ook omdat de vacht indrukwekkend zacht is. Ragdoll kattenvoer bevat hoogwaardige voedingsstoffen die zijn haren gezond en krachtig houden. Bovendien biedt Ragdoll kattenvoer extra ondersteuning voor de gevoelige huid van Ragdolls.

Vergeleken met andere kattenrassen hebben Ragdolls een bredere kop en daardoor bredere kaken. Ragdoll kattenvoer houdt rekening met het gebit van uw Ragdoll, door de brokvorm aan grootte van de brokjes hieraan aan te passen. Daarnaast hebben Ragdolls een zeer gevoelig gebit, waardoor ze een verhoogde kans hebben op gebitsaandoeningen. Ragdoll kattenvoer is ontworpen om het kauwen te stimuleren, waardoor het gebit van uw kat gezonder blijft en hij bovendien het eten beter opneemt. 

Brekz heeft het beste Ragdoll kattenvoer te koop. Onze klanten hebben goede ervaringen met Ragdoll kattenvoer!

De houdbaarheidsduur van Ragdoll kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Ragdoll kattenvoer


Royal Canin Ragdoll kattenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Ragdoll kattenvoer. Royal Canin heeft voor diverse kattenrassen rasspecifiek voedsel ontwikkeld. Ook voor Ragdolls is er kattenvoer van Royal Canin. Deze hoogwaardige en complete premium voeding voldoet precies aan de benodigdheden van uw Ragdoll en is geschikt voor volwassen Ragdolls (vanaf 1 jaar oud). De voedingsstoffen houden zijn vacht zijdezacht en glanzend. De speciaal ontworpen brok is aangepast aan de kaken van uw Ragdoll en zorgt ervoor dat hij zijn eten beter kauwt. Ook biedt de voeding extra ondersteuning voor zijn hart, botten en gewrichten. Met Ragdoll kattenvoer houdt u uw kat gezond, energiek en gelukkig!

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Ragdoll? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Terug