Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Muizen/Rattenvallen 

Heeft u last van muizen en ratten, dan hebben wij speciaal vallen om deze dieren te vangen. UIteraard bieden we de mogelijkheid om muizen en ratten te vangen en ze weer levend vrij te laten.
Lees meer ..

Muizen- en Rattenvallen

Overlast van muizen en ratten kan erg vervelend zijn. Vooral als dit ongedierte tussen uw muren of door uw huis loopt. Muizen en ratten maken niet alleen veel geluid, maar knagen ook aan houten onderdelen. Daarnaast kunnen ratten ziektes overbrengen. Om ervoor te zorgen dat uw muizen- en/of rattenoverlast tot een einde wordt gebracht, kunt u bij Brekz verschillende soorten Muizen- en Rattenvallen bestellen. 

​Bij Brekz kunt u diverse soorten Muizen- en Rattenvallen eenvoudig en voordelig online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuis afgeleverd!

​Assortiment Muizen- en Rattenvallen

Voor het eenvoudig vangen en doden kunt u een val kopen die bestaat uit een plankje waarop een beugel gespannen wordt. U legt dan iets te eten op het plankje voor de muis of rat en zodra deze op het plankje komt, schiet de beugel los en wordt de het dier gedood met de beugel. Voor muizen is er de Houten Muizenval en voor ratten de Luna Houten Rattenval. Wilt u ongedierte op een diervriendelijkere manier verwijderen? Dan kunt u ook kiezen voor een leefval waarin het dier gelokt met iets te eten en dan gevangen komt te zitten doordat de ingang geblokkeerd wordt. Het dier kan er pas uit, als u hem weer vrijlaat. Kies bijvoorbeeld de ronde Leefval Voor Muizen, de langwerpige Leefval met deurtje voor muizen, de Plastic Leefval Trip Trap met deurtje voor muizen of de Leefval met deurtje voor ratten.

​Ander product dan Muizen- en Rattenvallen?

​Bij ons kunt naast Muizen- en Rattenvallen ook muizen- en rattengif kopen in de vorm van het Finion Frap Muizengif Lokdoosje. Hiermee vergiftigt u met difenacoum in haverkorrels het ongedierte eenvoudig. Bekijk hier ook onze andere producten voor verjaging van ongewenste dieren. 

Terug