Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
€ 7,16 (€ 7,16/ct)
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
€ 7,16 (€ 7,16/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
Per 2 OP = OP
€ 17,49 (€ 8,75/ct)
€ 13,99 (€ 7,00/ct)
€ 17,49 (€ 8,75/ct)
€ 13,99 (€ 7,00/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
Per 3 OP = OP
€ 25,49 (€ 8,50/ct)
€ 20,39 (€ 6,80/ct)
€ 25,49 (€ 8,50/ct)
€ 20,39 (€ 6,80/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo en is geschikt voor alle honden en katten.

  • Vermindert haarverlies
  • Vacht wordt makkelijker te borstelen
  • Vermindert aanhechting bacteriën op huid

Meer informatie

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo voor honden en katten. Dankzij deze vachtverzorging vermindert de haaruitval van uw huisdier. De anti-klit formule maakt de vacht tevens makkelijk te borstelen. De shampoo bevat erwtenscheuten die de haargroei tijdens de rui activeren en stimuleren. Het middel bevat onder meer Rhamnose, een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid terugdringt. Voor een lang werkend resultaat. Ook helpt de shampoo de droge huid te hydrateren en verzachten. U zult merken dat de vacht van uw hond of kat na het wassen aanzienlijk zachter aanvoelt en gemakkelijker is te borstelen. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

  • Stimuleert haargroei tijdens de rui
  • Vermindert het klitten van de vacht
  • Dringt de aanhechting van bacteriën op de huid terug
  • Verzacht en hydrateert de droge huid
  • Vrij van parabenen en siliconen
     

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw hond of kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

Stel uw huisdier op zijn gemak en zorg voor een aangename watertemperatuur. Maak de vacht van uw dier goed nat met water. Breng vervolgens de shampoo aan, wrijf het uit over het hele lichaam en vermijd hierbij het hoofd. Spoel uw huisdier goed af, net zolang tot het water dat van de vacht afspoelt helder is. Het is belangrijk alle shampoo uit te spoelen om huidirritatie te voorkomen. Droog uw huisdier af en borstel de vacht om klitten te voorkomen. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor uw hond of kat, bijvoorbeeld voor uw kitten of puppy? Kijk dan eens bij de speciale Frontline Pet Care Shampoo Puppy en Kitten. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.