Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermazyme Losham Shampoo

Productinformatie
240 ml
€ 12,49 (€ 52,04/l)
€ 12,49 (€ 52,04/l)
2 x 240 ml
€ 23,95 (€ 49,90/l)
€ 23,95 (€ 49,90/l)
3 x 240 ml
€ 33,95 (€ 47,15/l)
Meest verkocht
€ 33,95 (€ 47,15/l)

Dermazyme Losham Shampoo is een hypoallergene onderhoudsshampoo voor honden en katten die de huidbarrière niet beschadigt.

  • Beschermt de huid tegen uitdroging
  • Verzorgt de huid
  • Voor een glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie Dermazyme Losham Shampoo

Dermazyme Losham Shampoo is een hypoallergene onderhoudsshampoo voor honden en katten van alle leeftijden en rassen. Deze shampoo is gepatenteerd en heeft de verzorgende eigenschappen van een shampoo en de hydratatie van een lotion. De samenstelling en uitstekende kwaliteit van Dermazyme Losham Shampoo zorgen voor een zichtbaar effect al na de eerste wasbeurt. Deze shampoo brengt de vacht van uw hond of kat in showconditie. De vacht van uw hond of kat krijgt een stralende glans, wordt steviger en gemakkelijker doorkambaar.

De unieke samenstelling maakt deze shampoo zo speciaal. Door de aan deze shampoo toegevoegde omega-6 vetzuren wordt de huidbarrière gevoed, zodat de huid beter beschermd is tegen uitdrogen, allergenen en micro-organismen. Lijnzaadolie heeft een kalmerende werking op de huid en vitamine E is een sterke oxidant die het celmembraan van de huidcellen beschermt. 

Bij Brekz kunt u de beste huidverzorgingsproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Losham Shampoo tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Dermazyme Losham Shampoo

Samenstelling:
Losham™-Base, Paraffinum Liquidum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Oleum Lini, Phenonip® , alphaTocopherolum, Parfum

Gebruiksadvies Dermazyme Losham Shampoo

Uitwendig gebruik bij honden en katten. Maak de vacht goed nat met lauw water. Breng een lijn van shampoo aan van nek tot staart. Masseer de shampoo goed door de hele vacht en laat 5 minuten inwerken. Spoel uit met lauw water. 
Dermazyne Losham Shampoo kan 2 - 3 maal per week gebruikt worden. Vermijd contact met de ogen. Niet laten inslikken. Bij kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct? Bekijk dan eens onze overzichtspagina vachtverzorging, hier vindt u onder andere Virbac Defencare Shampoo voor honden. Deze shampoo is effectief tegen vlooien en teken.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
13-09-2021
1
2
3
4
5
Zeer goed product