Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Tangle Fix Spray

Per stuk
€ 5,49
€ 5,49

Beeztees Tangle Fix Spray is speciaal voor honden met lange, warrige haren.

  • Niet uitspoelen 
  • Bevat macadamia olie
  • Voor soepele zachte vacht

Beeztees Tangle Fix Spray

Beeztees Tangle Fix Spray is een speciale spray voor honden met lang haar. Lang haar kan namelijk vaak moeilijk doorkambaar zijn. In deze haarspray zit een olie die kammen gemakkelijker maakt, namelijk de Macadamia Oil. Deze olie houdt de haren eenvoudig uit elkaar en zorgt voor een soepele, zachte vacht. Het helpt daarnaast bij het voorkomen van klitten. Na gebruik van deze spray zult u de haren van uw hond makkelijk kunnen doorkammen en verzorgen. In een verpakking van Beeztees Tangle Fix Spray zit 150 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beeztees Tangle Fix Spray tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Beeztees Tangle Fix Spray

Bespray uw hond vanaf een afstand van 30 cm. Vermijd hierbij de ogen, oren en bek. Kam hierna de vacht van de hond goed door. De spray hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Het doel van Beeztees is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.

Ander verzorgingsproduct? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging shampoo. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Tangle Fix Shampoo. Deze bevat ook Macadamia olie, wat goed is voor honden met lange, warrige haren.