Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon

Productinformatie
Per 14
€ 14,95
€ 14,95

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon is een hoogwaardig natvoer op basis van boullion en is geschikt voor iedere kat.

  • Met tonijn en zeebarbeel
  • Vrij van toevoegingen
  • Op basis van bouillon

Meer informatie

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon  

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon is een hoogwaardig natvoer op basis van boullion en is geschikt voor iedere kat. Dit smakelijke natvoer is zeer natuurlijk en is rijk aan tonijn en zeebarbeel. Voor de voeding worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Zo bevat zij alleen fillets van de vis en is zij verder vrij van toevoegingen. Het product is op basis van bouillon. 
Een blikje Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon bevat 70 gram.

  • Smakelijke voeding met tonijn en zeebarbeel
  • Alleen hoogwaardige ingrediënten
  • Vrij van toevoegingen
  • Op basis van bouillon
  • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Schesir voer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Schesir voer met tonijn en ham? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn en ham. Een overzicht van al ons Schesir voer vindt u hier. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
28-10-2019
4
4
4
4
4
Klasse voeding
04-10-2018
4
4
4
4
4
Een volwaardig ontbijt voor Pipo ( de kat ) die er dol op is zegt genoeg !