Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Kipfilet natural style

Productinformatie
14 x 85 gram
€ 14,75 (€ 12,29/kg)
Meest verkocht
€ 14,75 (€ 12,29/kg)

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer is een onweerstaanbare, aanvullende voeding en is geschikt voor iedere kat. Een blikje bevat 85 gram.

  • Onweerstaanbare smaak, aroma en consistentie
  • Bevat gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren
  • Milieuvriendelijk verpakt

Meer informatie

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer heeft een geur en smaak die voor uw kat niet te versmaden is en is daarnaast ook nog eens gezond. De voeding is vanwege zijn onweerstaanbaarheid erg geschikt voor moeilijke eters. En natuurlijk is het fijn dat uw kat dan niet alleen wat lekkers binnen krijgt, maar ook profiteert van een uitgebalanceerde voeding. Hierbij zorgt de kipfilet voor de nodige eiwitten, terwijl de gezonde balans wordt verzorgd door de aanwezige Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Tijdens het productieproces wordt niet alleen met de nieuwste technieken gewerkt, maar hoort ook een uitstekende kwaliteitscontrole. Tevens vindt Schesir het milieu belangrijk; bij de verpakking wordt voor 80% gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet natural style is een aanvullende voeding.


Bij Brekz kunt u Schesir Kipfilet natural style kattenvoer gemakkelijk online bestellen. Dankzij onze scherpe manier van inkopen koopt u uw kattenvoer bij ons bovendien altijd voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet natural style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Kipfilet (min. 51%)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 1,0%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1,0%, vocht 86,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere aanvullende voeding voor uw kat? Kijk dan ook eens bij de overige producten van Schesir kattenvoer. Hier vindt u onder andere Schesir Tonijn met aloe.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-01-2019
4
4
4
4
4
Zoals gebruikelijk was het weer prima in orde. Tot de volgende bestelling. :)