Schesir natvoer kat

Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat (zakjes 85 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat (zakjes 85 g) is een heerlijk aanvullend natvoer voor katten. Met tonijn als hoofdbestanddeel, gecombineerd met een topping van lekkere stukjes appel.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Tonijn uit duurzame visserij
  • Zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen

Meer informatie

Productinformatie Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat

Deze smakelijke kattenvoeding in gelei is een hartige aanvullende voeding voor uw lieve pluizenbol. Met als hoofdingrediënt heerlijke tonijnfilets is Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat onweerstaanbaar voor uw huisdier. Het natvoer is in gelatine bereid. Dit om tegemoet te komen aan de echte fijnproevers die houden van een verfijnde natuurlijke smaak, in combinatie met een meer compacte consistentie in hun voerbak.

Schesir is het eerste merk dat echte stukjes fruit toevoegt aan natvoer voor katten. Dit doen ze op basis van de studie naar het positieve effect van fruit in kattenvoer, uitgevoerd door een faculteit voor Diergeneeskunde in Bologna. Hieruit bleek dat fruit een positief effect had op het metabolisme en de spijsvertering van katten.

Het lekkerste aanvullende natvoer voor katten zoals Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat koopt u bij Brekz tot wel 40% goedkoper dan elders! Makkelijk vanuit huis bestellen en snel bezorgd.

Samenstelling Schesir tonijn met appel (jelly) natvoer kat

Ingrediënten: tonijn* 55%, appel 5%, rijst 1,5%. *(A) Euthynnus affinis (B) Katsuwonus pelamis
Analytische bestanddelen: eiwit 15,7%, ruw vet 0,6%, ruwe celstof 0,2%, ruwe as 1,4%. Vocht 82%.

Voedingsadvies Schesir tonijn met appel

Dit is een aanvullende kattenvoeding. Het is daarom belangrijk om deze voeding goed af te stemmen op de hoofdmaaltijd van uw kat. Maximaal 2 zakjes per dag aan een volwassen kat van 5 kg geven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af, mocht het niet in één keer gebruikt worden. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur goed. De houdbaarheid van een ongeopend product staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere variant?

Schesir jelly natvoer is te krijgen in vele smaken. Viel fruit goed in de smaak bij uw kat? Probeer dan eens de Schesir tonijn met ananas. Bekijk ook het volledige aanbod Schesir natvoer voor katten.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.