Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Kitten Kipfilet met Aloë

Productinformatie
14 x 85 gr
€ 16,89 (€ 14,08/kg)
Meest verkocht
€ 16,89 (€ 14,08/kg)

Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer is een aanvullende voeding voor kittens van alle rassen. Een blikje bevat 85 gram

  • Gezond en volledig natuurlijk
  • Ook voor kieskeurige kittens 
  • Milieu-vriendelijk geproduceerd 

Meer informatie

Productinformatie Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor kittens. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. Ook bevat het onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw kitten. Op deze manier groeit uw kitten onbezorgd op.

Maar Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn overheerlijk, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

  • Aanvullende voeding voor kittens
  • Gezond door de verse ingrediënten, onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6
  • De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, ook voor kieskeurige katten 
  • Vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen
     

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kitten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer 

Leeftijd kitten Hoeveelheid 
  Aantal blikken per dag
1-3 maanden 4
3-8 maanden 4-5
8-12 maanden 3-4

 

Ingrediënten Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Kipfilet (61%), aloë (4,7%), rijst (1%), zonnebloemolie (1,4%), mineralen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (2.0%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (83.0%)

Voedingsfysiologische additieven 
Vitamine A (1.700 IE/kg), vitamine D3 (120 IE/kg), vitamine E (180 mg/kg), taurine (200 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (114 mg/kg), kaliumjodide (9 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (3 mg/kg)

Ander kittenvoer? 

Bent u op zoek naar een luxer soort voer voor uw kitten? Bekijk dan onze Royal Canin kattenvoer kitten pagina. Hier verkopen we onder andere de Royal Canin Babycat Instinctive Mousse kattenvoer.