Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schesir Kipfilet met surimi

Per 14
€ 12,95
€ 12,95

Schesir Kipfilet met Surimi kattenvoer is een blikvoeding van de beste kwaliteit, met de meest smaakvolle ingrediënten om uw viervoeter heerlijk te kunnen verwennen. Een blikje bevat 85 gram.

  • 100% natuurlijke voeding
  • De beste kwaliteit
  • Verrassend van smaak

Schesir Kipfilet met Surimi 

Schesir Kipfilet met Surimi is een heerlijke blikvoeding van het merk Schesir dat staat voor de allerbeste kwaliteit. De ingrediënten die in deze voeding worden verwerkt zijn geheel natuurlijk. Deze handbereidde voeding is vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen, u vindt in deze voeding enkel kip, surimi, rijst en kookvocht. Een licht verteerbare traktatie van de beste kwaliteit die uw kat met zijn smaak zeker zal overtuigen. De toevoeging van surimi maakt deze voeding niet alleen extra lekker, maar ook zeker verrassend. De voeding past perfect binnen een gevarieerd menu en zal uw kat de voedingsstoffen bieden die hij of zij nodig heeft om die kleine tijger naar buiten te laten komen. De productie van dit product staat onder scherpe controles waardoor u er zeker van bent uw kat een kwalitatief goede voeding aan te bieden. Wanneer u kiest voor Schesir, kiest u tegelijkertijd voor milieuvriendelijkheid. De secundaire papieren verpakking is gemaakt van 80% gerecycled papier.

Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam beschermt. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart. U kiest met Schesir Kipfilet met Surimi kattenvoer dus voor het allerbeste!  

  • Voeding van de hoogste kwaliteit
  • Er is enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Kip en rijst maken een licht verteerbare voeding
  • Bij het kiezen voor Schesir maakt u een milieubewuste keuze
  • Uw kat zal de heerlijke smaak niet kunnen weerstaan
     

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Kipfilet met Surimi kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Surimi staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Surimi

Kipfilet 51%, surimi 5%, rijst 1,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Surimi

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoeding. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.
 

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Kipfilet met Surimi kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Zeewier kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina Schesir Kattenvoer raadplegen.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
15-03-2017
4
4
4
4
4
Altijd goed en alles prima in orde. Verzending, overzichtelijk site, goed verpakt, snelle levering.