Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Furminator hond 

Een furminator is een borstel voor honden. Met deze hondenborstel kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden.
Lees meer ..

Borstels

Borstels

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden OP is OP

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van kleine rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Daarbij maakt hij natuurlijke huidvetten vrij en verdeelt deze, met als resultaat een gezondere huid en een glanzende vacht. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval en dus tot een schoner huis. Ook vergemakkelijkt het apparaat het onderhoud aan de vacht van uw huisdier en zorgt het ervoor dat er minder losse deeltjes door het huis zweven; deze deeltjes zijn een bron van allergische reacties. Het product is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt daardoor fijn in de hand. En met de handige FURejectorknop kunt u de losse haren uit de borstel drukken. Er is keuze uit een Furminator voor de lange vacht en een model voor de korte vacht. De Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij honden van kleine rassen. 

 • Vermindert de haaruitval met tot gevolg een schoner huis
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren, zonder de dekvacht te beschadigen
 • Voor makkelijker onderhouden van de vacht van uw huisdier, ongeacht of hij kortharig of langharig is
 • Speciaal ontwikkeld voor honden van kleine rassen
 • Maakt huidvetten los met een gezondere huid en glanzende vacht tot gevolg
 • Resulteert in minder zwevende deeltjes in huis, een bron van allergie

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een wat groter hondenras? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/21118-home_default/furminator-deluxe-toy-dog-voor-kleine-honden-op-is-op.jpg
14.99 2019/01/01
Geweldige kam doet zijn werk !!!!
Onmisbaar als je hondjes in huis hebt, werkt perfect
Deze Toy Dog gebruik ik nu 2 weken, je neemt er veel haar mee af, geweldig apparaat. Geen spijt van deze aankoop.
ik ben zeer tevreden over dit product
21442
12895
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lang Haar
€ 23,99
€ 14,39
Kort Haar
€ 24,99
€ 14,99
Furminator Deluxe S voor de hond OP is OP

Furminator Deluxe S voor de hond 

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Hierbij maakt het natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer zal gaan glanzen. Het gebruik van de Furminator leidt tevens tot minder haaruitval, wat u helpt om het huis schoon te houden. Ook het onderhouden van de vacht van uw hond wordt er sterk door vergemakkelijkt. Een onmiskenbaar voordeel tenslotte, is dat het product ervoor zorgt dat er minder kleine deeltjes door huis zweven; een bron van allergische reacties bij mensen. De Furminator is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt fijn in de hand. Er is keuze uit en variant voor de korte vacht en een voor de lange vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht tot circa 9 kg.

 • Kambreedte: 4,4 cm
 • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo het huis schoon te houden
 • Geschikt voor langharige en kortharige honden
 • Dringt door tot de ondervacht voor effectief verwijderen van loszittende haren
 • Maakt huidvetten los en helpt zo de gezondheid van de huid en vacht te verbeteren
 • Resulteert in minder losse deeltjes in huis; zij vormen een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klittenkam voor de hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Klittenkam voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator
https://www.brekz.nl/2766-home_default/furminator-deluxe-s-voor-de-hond.jpg
18.95 2019/01/01
Werkt goed
Perfect voor mijn langharige teckel!
Echt ongelofelijk goed, heb de XS en de S gekocht. Zou dit apparaat niet meer kunnen missen met mijn hondjes. Vroeger overal haar op de vloer, en maar swifferen....
Werkt erg goed. Onze hond gaat er echt voor zitten om z’n haartjes te laten kammen. Komt veel los haar vrij en zeer makkelijk in gebruik. Tevens een ook erg plezierige ervaring voor de hond.
Het was perfect verpakt en snel geleverd zoals altijd bij Brekz. Het produkt is buiten gewoon goed. Ik ben tevreden.
Eindelijk een kan die de meeste haren meeneemt!
- super - de eerste maal dat ik het gebruikt heb en met goed eindresultaat - ligt gemakkelijk in de hand. - Voor het eerste gebruik zou ik 5 sterren willen geven maar daar wacht ik nog even mee om te zien hoe vlot dat het gaat blijven kammen na enkele keren.
Tot heden zijn wij zeer tevreden over de geleverde Furminator voor het kammen van onze Estor, Jan Hermans
Dit is een goed en stevig product
Zeer tevreden over het product
Goed product en snelle levering
Ik heb een japanese keeshond(pomeriaan) langharig,kamde mijn hond regelmatig met borstel en kam uit de dierenwinkel aan de deur.altijd een klein beetje haar mee,maar bij het stofzuigen een halve zak haar.Ik gebruik nu dagelijks de Furminator (reeds 2 weken)resultaat bij het kammen altijd veeeeeeeel haar mee, na het stofzuigen drie vierde minder haar in de zak.Wel niet gebruiken om klitten uit te kammen want dat is te pijnlijk voor het beestje.
Ideale kam voor onze hond. Bijna geen haren meer die rond vliegen.
voldoed aan de verwachtigingen
Mijn pomeriaan verliest enorm veel haar. Als ik haar borstel krijg ik wel wat plukjes haar weg na lang kammen. Met de furminator komt er zoveel los dat ze veel minder haar verliest. Heb hem nu 3x gebruikt en merk het verschil al. Topproduct, snelle levering, alles in orde.
Ik ben heel content over de furminator had het al veel eerder moeten kopen maar wist niet dat het bestond veel minder haar op vloer en op de kleren nu kammen en vele minder haren dus bij deze ik ben heel tevreden.
Fantastisch apparaat, ben er zeer tevreden mee.
3796
1226
Furminator Deluxe S voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lang Haar + Free Gifts
€ 22,99
€ 18,39
Beschikbaar 01 jan
Kort Haar
€ 26,99
€ 16,19
Furminator Deluxe M voor de hond OP is OP

Furminator Deluxe M voor de hond

Furminator Deluxe M voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Daarbij maakt hij natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht uitbundiger gaat glanzen. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om uw huis schoon te houden. Ook vergemakkelijkt hij het onderhoud van de vacht van uw hond. Een ander voordeel van het gebruik van de borstel is dat er minder kleine deeltjes door huis zwerven, vaak een bron van allergische reacties. Het product is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt daardoor fijn in de hand. Er is keuze uit een Furminator voor de lange vacht en een voor de korte vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht van circa 10 tot 23 kg.

 • Kambreedte: 6,7 cm
 • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo om het huis schoon te houden
 • Zowel geschikt voor langharige als kortharige honden
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief alle loszittende haren
 • Maakt huidvetten los en verdeelt deze natuurlijke vetten, voor een gezondere huid en een uitbundig glanzende vacht
 • Resulteert in minder losse deeltjes in huis, een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor kleine dieren? Kijk dan eens bij de Furminator XS voor kleine dieren. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator
https://www.brekz.nl/2764-home_default/furminator-deluxe-m-voor-de-hond.jpg
16.19 2019/01/01
werkt zoals het moet ,zeer tevreden
Snelle levering en zeer goed product
De Furminator is een zeer goede borstel. Zeer tevreden en onze hond is ook er blij.
Prima keuze voor onze Labrador, ze vindt het fijn om al dat oude haar kwijt te raken. Was me met gewoon borstelen nog nooit gelukt.
Het werkt geweldig zeer tevreden over de bestelling
De furminator werkt goed en heeft een fijne greep.
Geweldig apparaat, haalt ontzettend veel haar weg van onze witte herder, wat erg scheelt qua stofzuigen.
Snelle levering en een stuk goedkoper als in de dierenwinkel
Prima gebruiksvriendelijk gereedschap om de hond van zijn ondervacht te ontdoen.
De furminator is een weldaad voor hond én baas. Alle losse haren krijg je er mee uit de vacht, hierdoor vind je ook veel minder losse haren op de grond en kleding.. In één woord IDEAAL!
Werk prima en is geen onaangename gewaarwording voor mijn hond. Scheelt echt veel haren op zijn kleed.
Heb hem nu al enkele malen gebruikt bij mijn labrador en werkt fantastisch.
Door reuma kon ik niet de vacht van mijn Sheltie goed kammen,met de Furminator gaat het een stuk beter. Hoef nu niet steeds iemand te vragen
Wat n super kam! Pakt alle haren onderin de vacht.
had ik dat geweten dat dit bestond ,had ik de furminator al langer in huis gehaald ,super goed ,makkelijk en inderdaad alle dode haren komen eruit!
Goed te bedienen, zeer tevreden. Bij onze Beagle is het zeer motiverend om nu haren te verwijderen, en dat gaat boven verwachting. De hond vind het niet vervelend en er worden echt wel veel haren verwijderd.
De Furminator Deluxe M was mij aanbevolen door een kynoloog. Nou een goede aanbeveling,de Furminator werkt ferfekt ik ben er zeer blij mee.
ben tevreden over het leveren van de producten
werkt super, fijn voor mijn hond
Werkt perfect. Heb veel minder last van de honde haren. Ik raad het iedereen aan.
Een fijn ding mijn hond verhaart verschrikkelijk het hele jaar door en met de Furminator is het inet ieder geval onder controle te houden Top ben er blij mee want ik werd gek van de haren in huis
3795
1227
Furminator Deluxe M voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Kort Haar
€ 35,99
€ 21,59
Trimhark voor honden dunne vacht

Productinformatie Trimhark voor honden dunne vacht

Trimhark voor honden dunne vacht is een handige trimmer die geschikt is voor honden met een dunne vacht. De trimmer is geschikt voor honden met lang of kort haar en helpt met het verwijderen van dode en losse haren uit de vacht. 

Trimhark voor honden dunne vacht is verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Een praktisch product voor de vachtverzorging. 

Bij Brekz kunt u Trimhark voor honden dunne vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ander product? 

Wij hebben deze trimhark ook voor honden met een dikke vacht. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging? Dan kunt u op onze overzichtspagina vachtverzorging hond ongetwijfeld vinden wat u zoekt.

https://www.brekz.nl/30811-home_default/trimhark-voor-honden-dunne-vacht.jpg
12.95 2019/01/01
Doet wat het moet
33596
15932
Trimhark voor honden dunne vacht > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 12,95
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,00
Trimhark voor honden dikke vacht

Productinformatie Trimhark voor honden dikke vacht

Trimhark voor honden dikke vacht is een handige trimmer voor de verzorging van de vacht van uw hond. De trimmer is geschikt voor honden met een dikke vacht die ofwel kort, ofwel lang haar hebben.

Trimhark voor honden dikke vacht helpt met het verwijderen van dode en losse haren uit de vacht. Het is verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. Een fijn product voor de vachtverzorging! 

Bij Brekz kunt u Trimhark voor honden dikke vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander product? 

Heeft u een hond met een dunne vacht? Dan is deze trimhark het geschikte product. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging? Op onze overzichtspagina vachtverzorging hond vindt u een handige opsomming van de overige producten uit ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.nl/30814-home_default/trimhark-voor-honden-dikke-vacht.jpg
12.95 2019/01/01
ik ben er super tevreden van!
33599
15933
Trimhark voor honden dikke vacht > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 12,95
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminator hond

Een furminator is een borstel voor honden voor alle soorten en maten en heeft twee kanten. Een kant voor korte haren en een kant voor lange haren. Met deze hondenborstels kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden. De borstels zijn niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes uit de hondenvacht. Deze deeltjes komen vaak in de lucht terecht, maar kunnen met speciaal door het merk FURminator ontwikkelde borstel uit de vacht verwijderd worden. Een furminator is alleen doeltreffend wanneer het regelmatig gebruikt wordt. 

Let op: Een furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Ook kan het alleen gebruikt worden op een droge vracht. 


Gebruik

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. De Furminator hond bevat een knop waardoor de haren snel uit het apparaat verwijderd kunnen worden. 


Assortiment FURminator voor de hond 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar:

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een FURminator voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Andere borstel?

Bent u niet op zoek naar een gewone borstel, maar naar een massageborstel voor uw hond? Bekijk dan onze pagina Vachtverzorging. Hier verkopen we onder andere de Massageborstel Rubber

Terug