Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Puppy Shampoo 250 ml voor de hond

Productinformatie
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
€ 5,17 (€ 10,34/l)
€ 5,75 (€ 11,50/l)
€ 5,17 (€ 10,34/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
€ 7,28 (€ 9,71/l)
Meest verkocht
€ 8,09 (€ 10,79/l)
€ 7,28 (€ 9,71/l)

Trixie Puppy Shampoo 250 ml is een milde hondenshampoo voor puppy's die helpt met het verminderen van nare geurtjes. 

  • Milde shampoo
  • Bevat natuurlijke kruiden-extracten
  • Huidvriendelijk

Meer informatie

Productinformatie Trixie Puppy Shampoo 250 ml

Trixie Puppy Shampoo 250 ml is een milde shampoo die speciaal voor puppy's is gemaakt. Deze huidvriendelijke shampoo helpt met het reinigen en verfrissen van de vacht. Het bevat natuurlijke kruiden-extracen en vitamines die helpen de vacht en huid te verzorgen.

Daarnaast helpt puppyshampoo met het verminderen van een onaangename geur van de vacht. Een fijn verzorgingsproduct voor uw dierbare puppy! 

Ingrediënten Trixie Puppy Shampoo

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik uw handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met uw ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Bij Brekz kunt u Trixie Puppy Shampoo 250 ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Van Trixie hebben wij ook deze shampoo met een aangename geur van aloë vera. Voor het aanbod van onze andere verzorgingsproducten voor de vacht van uw hond, kunt u kijken op onze overzichtspagina huid- en vachtproblemen hond.