Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Essential 6 Spot-On hond (20 tot 40 kg)

Productinformatie
4 pipetten
€ 24,95 (€ 6,24/ct)
€ 24,95 (€ 6,24/ct)
2 x 4 pipetten
€ 46,95 (€ 5,87/ct)
€ 46,95 (€ 5,87/ct)
3 x 4 pipetten
€ 62,95 (€ 5,25/ct)
Meest verkocht
€ 62,95 (€ 5,25/ct)

Dermoscent Essential 6 Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg is een 100% natuurlijk verzorgingsproduct en draagt bij aan een gezonde huid. De voordelen:

  • Zuivert de huid
  • Vermindert haaruitval
  • Voor een gezonde en glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Essential 6 Spot-On hond (20 - 40 kg)

Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 20 tot 40 kg is een volledig natuurlijk verzorgingsmiddel dat helpt met het verzorgen van de vacht en huid. Het product kan gebruikt worden om schrale huid te verzachten en te hydrateren. Het bevat een parfum, waardoor het ook nog een prettige geur achterlaat. 

Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 20 tot 40 kg levert bovendien een bijdrage aan de haargroei en helpt ook met het zorgen voor een verminderde haaruitval. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 20 tot 40 kg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Essential 6 Spot-On hond 

Een synergie van 10 essentiële oliën (kruidnagel, kamfer, gaultheria, rozemarijn, kurkuma, oregano, lavendel, pepermunt, theeboom en ceder ), hennepolie,neemolie, essentiële vetzuren en vitamine E.

Productadvies Dermoscent Essential 6 Spot-On hond 

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Gebruik de eerste twee maanden van de behandeling één pipet per week (een verpakking bevat 4 pipetten). Gebruik het product vervolgens zo lang nodig 1 maand per 3 maanden. Let op: dit product is alleen geschikt voor honden tussen de 20-40 kilogram. Voor andere honden zijn er andere producten van Dermoscent.

Was uw hond twee dagen voor en na de behandeling niet. Breek het dopje van de pipet. Spreid de haren tussen de schouderbladen en breng het product op één- à twee plekken direct op de huid aan. Het is niet nodig om dit product in te masseren. 

De houdbaarheidsdatum van Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 20 tot 40 kg staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product? 

Dit product van Dermoscent is er ook voor katten. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dan kunt u dat vast en zeker vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.