Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat

Productinformatie
4 pipetten
€ 14,95
Beschikbaar 21 June
€ 14,95
2 x 4 pipetten
€ 29,25
Beschikbaar 21 June
€ 29,25
3 x 4 pipetten
€ 42,95
Beschikbaar 21 June
€ 42,95

Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat is een 100% natuurlijk verzorgingsproduct en draagt bij aan een gezonde huid. De voordelen:

 • Zuivert de huid
 • Helpt haaruitval verminderen
 • Bevordert een gezonde en glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat

Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat is een multifunctionele huidverzorging voor alle huid- en haartypes voor de kat. Essential 6 spot-on is het nummer 1 spot-on dermo cosmetische product voor de kat dat op een simpele manier kan bijdragen aan het oplossen van de disbalans van de huid, en de gevolgen daarvan:

 • Dof en breekbaar haar
 • Droge of vettige vacht
 • Slechte geurtjes

Aan Essential 6 spot-on zijn geen geurtjes toegevoegd. Het bevordert maar liefst zes verschillende effecten in één product. Zo draagt het bij aan: 

 • herstel van de hydratatie levels van de huid, waardoor de huidbarrière sterker kan worden 
 • glans van de haren 
 • het verminderen van haarverlies en ondersteuning van de nieuwe haargroei
 • het verminderen van huidschilvers en roos
 • het maskeren vieze geurtjes met respect voor de natuurlijke geur van de kat
 • het beschermen van de huid via activiteit van de antioxidanten

Bij Brekz kunt u diverse producten voor de vachtverzorging van uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Dermoscent Essential 6-Spot-On voor de kat en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Gebruiksaanwijzing Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat

Verwijder het dopje van de pipet door de top de breken door deze eenmaal voorwaarts en eenmaal achterwaarts te buigen. Duw de haren van uw kat opzij en breng het product aan tussen de schouders, direct op de huid. Het wordt aangeraden voor het optimale resultaat om te starten met een behandeling van twee maanden, waarbij u 1 pipet per week toedient. Daarna wordt aangeraden 1 pipet per 2 weken toe te dienen zo lang nodig is. Het is niet nodig om het product in de huid te masseren. Bij katten met lang haar kan het nodig zijn om het haar de dag na de toediening te borstelen, om enig residu te verwijderen en een optimale verdeling over de huid mogelijk te maken.

Ingrediënten Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat

Etherische oliën (kruidnagel, kamfer, gaultheria, rozemarijn, kurkuma, oregano, lavendel, pepermunt, tea tree en ceder), hennepolie en neemolie, rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander vachtverzorgingsproduct voor uw kat? Bekijk dan eens onze uitgebreide overzichtspagina. Hier vindt u onder andere Dermazyme Omega, een vloeibare olie voor oraal gebruik voor honden en katten met een droge vacht.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-10-2020
1
2
3
4
5
Snel geleverd. Nu nog hopen dat mijn kater van de jeuk afraakt.