Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Essential 6 Spot-On hond 10 - 20 kg

Productinformatie
4 pipetten
€ 21,95 (€ 5,49/ct)
€ 21,95 (€ 5,49/ct)
2 x 4 pipetten
€ 40,95 (€ 5,12/ct)
€ 40,95 (€ 5,12/ct)
3 x 4 pipetten
€ 58,95 (€ 4,91/ct)
Meest verkocht
€ 58,95 (€ 4,91/ct)

Dermoscent Essential 6 Spot-On voor honden van 10 tot 20 kg is een 100% natuurlijk verzorgingsproduct en draagt bij aan een gezonde huid. De voordelen:

  • Zuivert de huid
  • Vermindert haaruitval
  • Voor een gezonde en glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg

Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg is een veelzijdig product dat helpt bij het herstellen en verzorgen van de huid en vacht van uw hond. Dit product wordt gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en helpt onder andere bij het verminderen van haaruitval, het hydrateren van droge huid en het voorkomen van onaangename geurtjes. 

Bovenal is Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg makkelijk te gebruiken. Het aanbrengen van een pipet van dit product duurt namelijk niet meer dan een minuut. Gepaard met de vele positieve effecten van dit product, maakt dat het product een efficiënte manier om de huid en vacht van uw hond gezond en glanzend te houden. Let op: lees voor gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing van dit product aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg

Samenstelling: 

Essentiële oliën van rozemarijn, lavendel, melaleuca, ceder, oregano, graanolies van hennep en neem, kalmerende en zuiverende ingrediënten, vitamine E, bioverspreider.

Productadvies Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg

Gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik van dit product de bijsluiter aandachtig. Het wordt aangeraden dit product aanvankelijk twee maanden te gebruiken. Gebruik gedurende die periode een pipet per week. Zo nodig kunt u daarna, zolang het nodig is, een pipet per twee weken gebruiken. Was uw hond twee dagen voor en na gebruik van dit product niet. 

Breek de bovenkant van de pipet door hem eenmaal naar voor en achter te buigen. Beweeg de haren van uw dier opzij en breng dit product direct op de huid aan op een à twee plekken tussen de schouders. De houdbaarheidsdatum van Dermoscent Essential 6 Spot-On hond van 10 tot 20 kg staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit product is er ook voor honden tussen de 20 en 40 kilogram. Als u een ander product zoekt voor de vacht/huid van uw hond, kunt u dat wellicht vinden op onze overzichtspagina huid- en vachtproblemen honden.