Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat

Productinformatie
30 ml
€ 14,95 (€ 0,50/ml)
€ 14,95 (€ 0,50/ml)
2 x 30 ml
€ 29,25 (€ 487,50/l)
€ 29,25 (€ 487,50/l)
3 x 30 ml
€ 42,95 (€ 477,22/l)
Meest verkocht
€ 42,95 (€ 477,22/l)

Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat reinigt en beschermt de beschadigde en verzwakte huid en bevordert het herstel ervan. Dermoscent prikt niet en de bittere smaak helpt tegen likken aan de wond.

  • Reinigt de huid
  • Voor een sneller herstel van de huid
  • Prikt niet en helpt tegen likken aan de wond

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat

Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat ondersteunt de verzwakte huid bij honden en katten. De lotion herstelt, zuivert en ontwikkelt een omgeving die de regeneratie van de huid stimuleert. Dermoscent Cicafolia creëert een transparante film op het huidoppervlak, waardoor de beschadigde huid wordt beschermd. Hierdoor blijft de wond schoon van bacteriën en vuil. Dermoscent prikt niet en de bittere smaak ontmoedigt huisdieren om het eraf te likken. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat

Aqua (water), Aqua Silanetriol, Olus (Vegetable oil), Melia Azadirachta Leaf Extract, Croton Lechleri Resin Extract, Biosaccharide Gum-4, Melaleuca Cajputi Oil, Oryzanol Rice Extract, Hexapeptide-3.

Gebruik en bewaring Dermoscent Cicafolia Lotion voor hond en kat

Reinig het beschadigde gebied voorzichtig en breng het product minimaal 2 keer per dag rechtstreeks op de huid aan. Gebruik zo lang als nodig, totdat het herstel van het huidoppervlak is voltooid. Bewaar Dermoscent op een droge plaats op kamertemperatuur. 
We raden u aan om bij heftige en/of langdurige huidproblemen uw dierenarts om advies te vragen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een shampoo voor de geïrriteerde of gevoelige huid? Probeer dan eens Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.