Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Productinformatie
150 ml
€ 17,95 (€ 119,67/l)
€ 17,95 (€ 119,67/l)
2 x 150 ml
€ 33,95 (€ 113,17/l)
€ 33,95 (€ 113,17/l)
3 x 150 ml
€ 47,95 (€ 106,56/l)
Meest verkocht
€ 47,95 (€ 106,56/l)

Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat is een verzachtende, zeepvrije, reinigende mousse voor de geïrriteerde, droge of allergie-gevoelige huid. De geconcentreerde formule is rijk aan essentiële vetzuren (omega 3 en 6). 

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Helpt bij het herstel van de huid
  • Vermindert irritatie en jeuk
  • Versterkt de huid barrièrefunctie

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat is een hoogwaardige reinigende mousse (of droogshampoo) voor honden en katten met een geïrriteerde, droge of allergie-gevoelige huid. Heeft u een kat die bang is voor water, of vindt u het lastig om uw hond te steeds te wassen? Dan is dit product ideaal voor u: dit product hoeft u namelijk niet van de vacht af te spoelen. 

Daarnaast is Dermoscent Atop 7 Mousse gemaakt met alleen maar natuurlijke bestanddelen. Deze verzachten een ontstoken huid en hebben een voedende en hydraterende werking. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Productadvies' kunt u een korte gebruiksaanwijzing vinden. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Samenstelling: 

Hennep, etherische oliën van cajputi, tea tree, bloemknopextract en rijst, rietextract en poria cocos.

Productadvies Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Kam uw dier zachtjes om klitten te verwijderen. Schud het flesje. Breng de mousse aan op de vacht en masseer hem zachtjes in. Verwijder eventuele viezigheid met een handdoek en laat de vacht drogen. Kam de vacht vervolgens opnieuw. 

Indien u geen shampoo gebruikt is het advies om De shampoo kan tweemaal per week worden gebruikt. Als u reeds een ander product gebruikt voor de allergieën van uw dier, raadpleeg dan eerst uw dierenarts voordat u dit product gebruikt. 

De houdbaarheidsdatum van Dermoscent Atop 7 Mousse staat op de verpakking. 

Ander product?

Misschien wilt u deze droge kattenshampoo ook proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat stellig vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.