Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 14,79 (€ 0,30/ml)
€ 14,79 (€ 0,30/ml)
2 x 50 ml
€ 27,95 (€ 279,50/l)
€ 27,95 (€ 279,50/l)
3 x 50 ml
€ 40,95 (€ 273,00/l)
Meest verkocht
€ 40,95 (€ 273,00/l)

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat is een verzachtende crème voor de droge huid en helpt bij: het herstellen van de huid, het verminderen van de overgevoeligheid van de huid en het verminderen van de jeuk.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Helpt jeuk verminderen

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat is een crème die helpt bij het herstellen van droge, overgevoelige of jeukende huid. Een droge huid kan voor veel irritatie en ongemak zorgen. Deze crème voedt, hydrateert en beschermt de huid en helpt bij het verlichten van irritatie. 

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. Door de huid gehydrateerd te houden, is hij beter beschermd tegen dingen die de huid mogelijk kunnen beschadigen en irriteren. De crème is dan ook geschikt voor honden en katten met een allergie-gevoelige huid. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Samenstelling:

Sodium PCA, glycerine en squaleen uit olijven, omega 3, omega 6.

Gebruiksadvies Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Lees de bijsluiter voor gebruik aandachtig. Smeer de crème op ruwe, droge of dikke huid. Breng deze crème niet op de vacht aan. Smeer de crème gelijkmatig uit, zodat de huid hem meteen kan absorberen. Doe dit tweemaal per dag. 

Bewaar het product op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Deze crème kan in combinatie worden gebruikt met bijvoorbeeld deze Atop 7 Spray. Zoekt u een ander product voor uw hond met vacht- of huidproblemen, dan kunt u wellicht vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina hondenapotheek


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
23-10-2019
1
2
3
4
5
Goed produkt en een snelle, correcte bestelling