Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

DermAllay Oatmeal Shampoo

Productinformatie
230 ml
€ 14,49 (€ 63,00/l)
€ 14,49 (€ 63,00/l)
2 x 230 ml
€ 27,95 (€ 60,76/l)
€ 27,95 (€ 60,76/l)
3 x 230 ml
€ 39,95 (€ 57,90/l)
Meest verkocht
€ 39,95 (€ 57,90/l)

DermAllay Oatmeal Shampoo herstelt de conditie van de geïrriteerde huid en vacht. Deze zeepvrije shampoo met havermout is geschikt voor zowel honden als katten.

  • Herstelt de beschadigde huid
  • Heeft een verzachtende werking
  • Glanzende huid en vacht

Meer informatie

Productinformatie DermAllay Oatmeal Shampoo

DermAllay Oatmeal Shampoo herstelt de conditie van huid en vacht. De verzorgende eigenschappen van de shampoo dragen bij aan een gezonde, glanzende vacht. De havermout herstelt de conditie van de vacht en hydrateert de huid. Voor een optimaal resultaat wordt het aangeraden om de shampoo te gebruiken in combinatie met DermAllay Oatmeal Conditioner. De shampoo en conditioner bevatten essentiële vetzuren die bijdragen aan een optimale gezonde huid en vacht. De parfumvrije- en pH-neutrale eigenschappen maken de shampoo geschikt voor regelmatig gebruik.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu DermAllay Oatmeal Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling DermAllay Oatmeal Shampoo

Oplosbare colloïdale havermout, cocamidopropylbetaïne, lauramide, natriumlactaat, glucamaat, methocel en saffloerolie.

Gebruik en bewaring DermAllay Oatmeal Shampoo

De shampoo is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Als huidirritatie ontstaat of toeneemt, zet dan het gebruik stop en raadpleeg de dierenarts. Breng de shampoo aan op de vochtige vacht en masseer het vervolgens in tot het licht begint te schuimen. Laat de shampoo 5 tot 10 minuten in de vacht en huid intrekken. Vervolgens grondig uitspoelen. Het is belangrijk om contact met de ogen te vermijden.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van een gevoelige huid? Probeer dan eens DermAllay Sensitive Shampoo. Kijk voor andere varianten op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.