Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tuinvogelvoer 

Tuinvogelvoer bevat ons gehele assortiment aan voer dat geschikt is voor het bijvoeren van uw tuinvogels. In de herfst, winter en lente, wanneer er minder voedsel voor handen is voor vogels, kunnen zij wel een steuntje in de rug gebruiken.
Lees meer ..
Pindanetje voor buitenvogels (200 gram)

Pindanetjes voor buitenvogels

Pindanetjes voor buitenvogels is gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels. Vaak hebben vogels moeite met het vinden van genoeg voedsel. Dit komt met name voor in de winter. Ze hebben daarom soms een tekort aan voedingsstoffen en dat kunt u verhelpen. Deze voordelige netjes zijn gemakkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende hoeveelheden, oplopend tot 60 stuks. Deze pinda's zijn rijk aan vetten en energie. Ze ondersteunen de gezondheid van een vogel. Daarnaast kunt u er zelf ook van genieten. Het product trekt namelijk verschillende vogels, wat een toevoeging is aan het uiterlijk van uw tuin. 

 • Gezonde en lekkere voeding voor buitenvogels
 • Erg voordelig en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden
 • Gemakkelijk op te hangen
 • Helpt vogels die moeite hebben met het vinden van voedsel
 • Trekt verschillende soorten vogels


Bij Brekz kunt u de beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Pindanetjes voor buitenvogels helpt vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ander voer voor buitenvogels?

Bent u op zoek naar ander voer waar u vogels uit de omgeving mee kunt verwennen? Bekijk dan ons Strooivoer en houders assortiment. Hier verkopen we onder andere het Versele-Laga Wild Bird Mix 4 Seasons strooivoer. Dit is compleet voer voor buitenvogels.  

Pindatnetjes voor buitenvogels > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 x 200 gram
€ 12,95
24 x 200 gram
€ 19,95
Doppinda's voor vogels

Doppinda's voor vogels

Doppinda's voor vogels zijn pinda's in de dop en zijn geschikt voor voeren aan de vogels in uw tuin. Deze doppinda's zijn een gezonde manier om de vogels in uw tuin in de wintermaanden te verwennen. De doppinda's zijn onbewerkt en bezitten een hoge voedingswaarde voor tuinvogels, ideaal voor in de maanden dat er weinig voedsel te vinden is. U kunt de doppinda's los voeren, maar ze zijn ook geschikt om een leuke slinger mee maken in uw tuin.

 • Onbewerkte doppinda's
 • Rijk aan voedingsstoffen voor de vogels in uw tuin
 • Voor het maken van leuke slingers
 • Zeer geschikt voor bijvoeren van vogels in de wintermaanden

 

Bij Brekz kunt u het beste tuinvogelvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu doppinda's voor vogels tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een netje met pinda's? Kijk dan eens bij Pindanetjes voor buitenvogels. Een overzicht van al ons tuinvogelvoer vindt u hier.
 

Doppinda's voor vogels > Meer informatie
Doppinda's voor vogels 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2 x 500 gram
€ 6,19
4 x 500 gram
€ 11,95
10 kg
€ 35,95 (€ 3,60 /kg)
Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer is een veelzijdige allround mix voor het voeren van tuin- en buitenvogels. Deze wilde vogelmix van Versele-Laga is zeer veelzijdig en is geschikt voor het voeren van alle soorten tuin- en buitenvogels. Het strooivoer bevat zaden, noten en granen en bootst zo de natuurlijke voeding van de vogels na. Ideaal voor gebruik in de herfst, winter en lente, wanneer er minder voedsel te vinden is. Het product is vrij te verstrekken.

 • Gevarieerde mix met zaden, granen en noten
 • Bootst de natuurlijke voeding van vogels na
 • Geschikt voor tuin- en buitenvogels
 • Vrij te verstrekken

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga strooivoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Granen, zaden en noten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een energierijk vogelvoer speciaal voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Menu Nature Sunflower Energy Mix strooivoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 7,25 (€ 1,45 /kg)
2 x 5kg
€ 12,95 (€ 1,30 /kg)
15 kg
€ 13,95 (€ 0,93 /kg)
2 x 15 kg
€ 25,95 (€ 0,87 /kg)
Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer is een strooivoer voor grote en kleine zaadetende tuinvogels. Het is gemaakt van diverse soorten granen, zaden en noten, zoals zonnebloempitten, pinda's en milo's. De voeding bevat een gemiddeld eiwit- en vetgehalte en is daardoor het hele jaar geschikt als bijvoeding voor tuinvogels, zoals mussen, vinken, mezen en duiven. 

 • Strooivoer
 • Met granen, zaden en noten
 • Bevat eiwit en vet
 • Hele jaar geschikt
 • Voor zaadetende vogels

Bij Brekz kunt u diverse soorten vogelvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van het voer staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Natre 4 Season Blend strooivoer

Samenstelling
Graden, zaden en noten

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vet (8%), ruwe vezel (6%) en ruwe as (2,5%). 

Andere voeding dan Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer?

Voor uw tuinvogels kunt u ook mezenbollen of netjes met pinda's bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan tuinvogelvoer en bestel snel!
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 6,25 (€ 1,56 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,95 (€ 1,37 /kg)
12.5 kg
€ 14,49 (€ 1,16 /kg)
20 kg
€ 19,95 (€ 1,00 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 25,95 (€ 1,04 /kg)
Verpakking Prijs
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 40,95 (€ 1,64 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 28,95 (€ 2,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 55,95 (€ 2,80 /kg)
Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten is een handig strooivoer voor tuinvogels. Zonnebloempitten zijn een gezonde aanvulling op de voeding, want ze zijn rijk aan gezonde oliën, vitaminen, mineralen en eiwitten en bevatten veel energie. Ook zijn ze erg lekker door de rijke smaak. Strooi de zonnebloempitten op uw voedertafel of in uw voedersilo en lok ook bijzondere vogels naar uw tuin!

 • Strooivoer
 • Voor tuinvogels
 • Bevat gezonde oliën
 • Bevat eiwitten
 • Bevat mineralen
 • Bevat veel energie
 • Heeft rijke smaak

Bij Brekz kunt Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten eenvoudig en goedkoop online bestellen per 3, 4,5, 7,5 en 15 kg. Uw aankoop wordt razendsnel bij u afgeleverd!

 

Ander tuinvogelvoer dan Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten?

Bij ons kunt u ook terecht voor gepelde pinda's, vetbollen en gemengd strooivoer. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan strooivoer- en houders en bestel direct bij Brekz!

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 3,95 (€ 2,63 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 7,49 (€ 2,50 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 9,95 (€ 2,21 /kg)
7.5 kg
€ 14,49 (€ 1,93 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Tuinvogelvoer assortiment

In ons assortiment vindt u diverse soorten strooivoer en doppinda's die u uw tuinvogels voeren kunt. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Pinda's

Doppinda's zijn een natuurlijke voeding voor vogels in uw tuin. Ze zijn onbewerkt en bezitten een hoge voedingswaarde. Bovendien zijn ze eenvoudig om te toveren tot een leuke slinger. Liever alleen pinda's voeren in een netje? Ook dat kan.

 • Voor losse, gepelde pinda's in een pindanetje kunt u kijken bij ons Pindanetje voor buitenvogels (200 gram)
 • Losse doppinda's voor vogels zijn ook verkrijgbaar per 2 x 500 gram doppinda's. Kijk eens bij onze Doppinda's voor vogels

Strooivoer

Strooivoer zijn gemengde producten met verschillende zaden, granen en noten erin verwerkt. De voedingen zijn verschillend in samenstelling maar zijn stuk voor stuk zeer natuurlijk en gezond voor tuinvogels.

 • Een veelzijdige allround mix is bijvoorbeeld het Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer
 • Op zoek naar een uitgesproken energierijk voer voor vogels? Kijk eens bij ons Versele-Laga Menu Nature Sunflower Energy Mix strooivoer 
 • Een mooi alternaitef met granen, zaden en noten dat eiwitrijk is en vet, dat is ons Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer
 • Speciaal voor broedende en jonge vogels is er een eiwitrijke voeding ontwikkeld. Kijk eens bij het Versele-Laga Menu Nature Nesting Blend strooivoer
 • Liever een voeding op basis van zonnebloempitten? Kijk eens bij Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld voer voor watervogels? Kijk dan eens bij ons Watervogelvoer.

Terug