Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

1 tray (10 blikken)
€ 16,99
€ 16,99

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer is een lekkere en gezonde aanvullende voeding voor volwassen honden. Eén blikje bevat 150 gram.

 • Bereid met de beste ingrediënten
 • Met vitamine A en E
 • Een heerlijke smaak

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer is een heerlijk natuurlijk natvoer voor volwassen honden van alle rassen. Bij de bereiding worden enkel en alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. De heerlijk kipfilet wordt aangevuld met voedzame aloe, wat het voer bovendien een unieke smaak geeft. Daarnaast is de aloe rijk aan gezonde antioxidanten. Ook bevat het voer toegevoegde vitamine A en E. Deze vitamines ondersteunen de natuurlijke afweer van uw hond en houden zijn vitale organen gezond.

Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer is een heerlijke aanvullende voeding voor uw hond. Dankzij de onweerstaanbare smaak van de hoogwaardige ingrediënten en de heerlijke vlezige structuur zullen zelfs de meest kieskeurige honden volop smullen!

 • Een aanvullende, lekkere en gezonde voeding voor volwassen honden
 • Een pure smaak, dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Rijk aan antioxidanten, dankzij de Aloe
 • Nauwkeurige controles garanderen de hoogste kwaliteit
 • Zeer goed verteerbaar
 • Verrijkt met Vitamine A en E
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste hondenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Kipfilet met Aloe hondenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Maximaal 2 blikjes per dag toedienen en serveren in combinatie met volledig droog- of natvoer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond.

Bewaar het voer op een koele, droge plek. Na het openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren. Het voer blijft dan 48 uur houdbaar. 
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer

Kipfilet (51%), aloë (4,7%), rijst (1,5%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10.5%), ruw vet (1.0%), ruwe celstof (0.1%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
vitamine A (1650 UI/kg),vitamine E [alfa-tocoferol] (10 mg/kg).
 

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer? Wij verkopen diverse smaken Schesir nat hondenvoer, bijvoorbeeld Schesir Tonijn hondenvoer. Of bent u op zoek naar droogvoer voor uw hond? Bekijk dan eens onze merkenpagina droog hondenvoer.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
25-07-2017
4
4
4
4
4
Voer ruikt goed en ziet er lekker uit.