Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vogel met veren zwart/wit kattenspeelgoed

Productinformatie

Vogel met veren zwart/wit kattenspeeltje is geschikt voor alle katten. De veren verhogen de interesse van de kat om ermee te spelen.

  • Voor alle kattenrassen
  • Vogeltje met veren
  • Stimuleert het jachtinstinct

Meer informatie

Productinformatie Vogel met veren zwart/wit kattenspeeltje

Vogel met veren zwart/wit kattenspeeltje is een aantrekkelijk speeltje voor katten van alle leeftijden. Katten houden van jagen. Dit speeltje stimuleert het jachtinstinct en kan uw kat urenlang bezighouden. De veertjes trekken de aandacht van uw kat en houdt deze voor langere tijd vast. Om het speeltje nog interessanter te maken kunt u het speeltje ook insprayen met catnip. 

Bij Brekz kunt u de leukste kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vogel met veren zwart/wit kattenspeeltje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
    

Ander product?

Is uw kat niet snel geïnteresseerd in speeltjes? Probeer dan eens deze Catnip spray. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
11-11-2019
4
4
4
4
4
Onze kat is helemaal gek op alles met veertjes. Ze is hier dus ook heel enthousiast over!
15-10-2019
4
4
4
4
4
Lara was de eerste week helemaal weg van dit speeltje, nu laat ze hem voorlopig liggen