Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

Productinformatie
mol
€ 3,99
€ 3,99
muis
€ 3,99
€ 3,99

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat is een speeltje speciaal voor de kat met een piepje erin dat u hoort als het speeltje beweegt of ergens tegenaan stoot. Het speeltje is ongeveer 7 cm groot en verkrijgbaar als muis of als mol. 

  • Kattenspeeltje dat piept
  • Ongeveer 7 cm groot
  • Verkrijgbaar als muis of mol

Meer informatie

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

Trixie Muis/Mol met piep voor de kat is een leuk speeltje voor uw kat of kitten. Als je hem beweegt of ergens tegenaan stoot, maakt hij een piepend geluid. Uw kat zal hierdoor meteen eropaf gaan. Hij kan er niet alleen leuk mee spelen, maar hem ook gebruiken als knuffel om lekker mee te slapen. Het speeltje is namelijk gemaakt van zacht pluche. Hij is verkrijgbaar als muis en als mol. De mol is 7 cm groot en gemaakt van donkerbruin pluche met huidskleurige handen, voeten en oren. Ook heeft hij snorharen. De muis is ook 7 cm groot en gemaakt van lichtbruin pluche met een zwarte neus en hij heeft een touwtje als staart.

Voordelen van de Trixie Muis/Mol met piep voor de kat

  • Leuk speeltje voor uw kat of kitten
  • Verkrijgbaar als muis of mol
  • Maakt piepend geluid
  • 7 cm groot
  • Ook geschikt als knuffel

Bij Brekz kunt u online de leukste speeltjes kopen voor katten en kittens. Bestel de Trixie Muis of Mol met piep nu voordelig online. Ze zijn per stuk verkrijgbaar.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw kat of kitten? Brekz verkoopt ook balletjes en hengels. Kijk hier voor ons gehele assortiment aan kattenspeelgoed en bestel snel op Brekz!


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (4)
08-06-2019
4
4
4
4
4
Geweldig .
23-05-2019
4
4
4
4
4
Het is en blijft een enorm succes. Zowel bij de oude en jonge katten.
30-12-2017
4
4
4
4
4
Succes, maar kat verliest interesse als het niet beweegt.
01-08-2017
4
4
4
4
4
Best grappig en m'n kat speelt er zo nu en dan mee