Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Kippenvleugels voor Honden

Productinformatie
500 gram
€ 3,75
€ 3,75
1.5 kg
€ 9,99 (€ 6,66/kg)
€ 9,99 (€ 6,66/kg)

Brekz Snacks - Kippenvleugels voor honden is een natuurlijke snack voor de hond. Deze traktatie is geschikt voor honden van alle rassen.

  • 100% natuurlijk
  • Zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Kauwplezier met heerlijke smaak


Meer informatie

Productinformatie Kippenvleugels voor honden

Kippenvleugels voor honden is een natuurlijke snack voor de hond. De kippenvleugels hebben een heerlijke smaak en bieden uw hond tegelijkertijd veel kauwplezier. Met Kippenvleugels voor honden schotelt u uw huisdier een geheel natuurlijk product voor. Zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kippenvleugels voor honden tegen de scherpste prijzen.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Runderpens voor de hond. Of neem een kijkje in het overzicht van al onze kauwproducten.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
29-06-2019
4
4
4
4
4
Handig verpakt
28-06-2019
4
4
4
4
4
kippenvleugeltjes blijven de favoriete snacks bij onze honden