terug
Levensfase hondenvoer
De levensfase van uw hond heeft een grote invloed op het soort voeding dat u hem het beste kunt geven. Bij Brekz vindt u gemakkelijk en goedkoop hondenvoer voor alle leeftijden, van puppy’s tot senioren honden.
Lees meer ..
Levensfase hondenvoer

Hondenvoer per levensfase

De levensfase van uw hond heeft een grote invloed op het soort voeding dat u hem het beste kunt geven. Bij puppy’s is voeding die helpt om het skelet, het immuunsysteem en de hersenen goed te laten groeien van levensbelang. In een later stadium wordt het belangrijk om alle spieren en gewrichten goed te onderhouden om het actieve leven van een volwassen hond zo lang en gezond mogelijk te laten zijn. Wanneer een hond ouder wordt en hij last krijgt van ouderdomskwaaltjes is het belangrijk om voer te geven dat deze kwaaltjes bestrijd. Denk daarbij aan de achteruitgang van gewrichten of het doffer worden van de vacht. Door voer te geven dat aansluit bij de levensfase van uw hond kunt u deze gezonder en gelukkiger maken. Bij Brekz kunt u het voer dat aansluit bij de levensfase van uw hond gemakkelijk en goedkoop online kopen.

Verschillende soorten Hondenvoer per levensfase

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Hondenvoer per levensfase producten die wij onderscheiden:

  • Puppy: Puppy’s zijn in de bloei van hun leven en hebben daarbij alle mogelijke hulpmiddelen nodig. Bij Brekz verkopen we Hondenvoer voor de puppy’s van kleine en grote honden van verschillende rassen in elk stadium. Met Dog Chow Puppy Largebreed hondenvoer koopt u bijvoorbeeld voer dat voor pups van grote rassen geschikt is. Hill’s Puppy Lam & Rijst hondenvoer is echter geschikt voor alle soorten rassen. Op deze manier heeft u ruime keus uit verschillende producten en vindt u altijd de perfecte match voor uw hond.
  • Volwassen hond: Volwassen honden zijn in de kracht van hun leven. Ze zijn vaak zeer ondernemend en actief en hebben de juiste voeding nodig om zo lang mogelijk actief en gezond te blijven. Daarom bieden wij bij Brekz verschillende variaties en smaken hondenvoer aan speciaal voor de grote en kleine volwassen honden. Eukanuba Golden Retriever hondenvoer is bijvoorbeeld speciaal gericht op de volwassen Golden Retriever. Met Fokker Adult M hondenvoer heeft u voer dat voor elke middelgrote volwassen hond geschikt kan zijn. 
  • Senior hond: Oude honden krijgen vaak last van kwaaltjes. Spieren en gewrichten zijn minder soepel en uw hond wordt vaak minder actief. Om uw hond toch nog zo lang mogelijk actief te houden en overgewicht te voorkomen heeft het voer van oude honden een unieke samenstelling. Acana Senior hondenvoer bevat namelijk weinig koolhydraten en verzorgt de spieren en gewrichten. Met Opti Life Senior Mini hondenvoer koopt u voeding die geschikt is voor kleine oude honden. Zo krijgt uw ouder wordende hond altijd de voeding en verzorging die hij nodig heeft.
  • Drachtige en zogende honden: Voor honden die drachtig zijn of net zijn bevallen is er speciale voeding. Deze volwassen honden hebben net een enorme inspanning geleverd of zijn dat nog aan het doen. Daarbij kan de juiste voeding een enorm verschil maken. Prins Procare Super hondenvoer is bijvoorbeeld hondenvoeding voor drachtige en zogende honden van middelgrote en grote rassen tot 8 jaar. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een goede melkproductie bij uw hond en helpen deze snel weer herstellen.


Andere criteria?

Bent u in plaats van Hondenvoer per levensfase op zoek naar andere criteria voor het voer van uw hond? Neem dan eens een kijkje bij Rassen voer hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.