Puppy hondenvoer

Puppy hondenvoer

Bij Brekz vindt u een groot assortiment van het beste hondenvoer voor puppy’s van verschillende rassen en groottes. Koop puppyvoer bij Brekz tot wel 40% goedkoper.
Lees meer ..
Puppy hondenvoer

Puppyvoer

Wanneer u voer zoekt voor uw puppy is het belangrijk dat u specifiek puppyvoer koopt. Puppyvoer zorgt er niet alleen voor dat uw hond de energie krijgt die hij nodig heeft, maar ook dat de groei van uw pup zoveel mogelijk wordt ondersteund. Voor een evenwichtige darmflora en een goede ontlasting is het belangrijk dat u goed verteerbare voeding koopt. Elke pup heeft zijn eigen unieke voedingsbehoeften. Deze hangen af van de grootte en het hondenras van uw hond. Eiwitten, mineralen, vitaminen en koolhydraten hebben allemaal hun eigen functie in het voedsel voor uw hond. Veel puppy's moeten hun inentingen nog krijgen voordat hun afweersysteem naar behoren werkt. Om hier rekening mee te houden worden vaak extra voedingsstoffen toegevoegd aan puppyvoer. Daarnaast zorgen extra calcium en fosfor ervoor dat het skelet van de puppy zich goed ontwikkelt. Ons gevarieerde assortiment biedt de mogelijkheid om het juiste puppyvoer voor uw hond te vinden.

Bij ons kunt u het beste puppyvoer voordelig bestellen voor alle hondenrassen! Bekijk ons complete assortiment en bestel hondenvoer voor de pup tegen de scherpste prijzen!

Assortiment puppyvoer

Alleen het juiste, gezonde voer zorgt ervoor dat uw hond gezond opgroeit. Puppy's die het juiste voer krijgen zitten beter in hun vel, zien er gezonder uit en maken een betere groei door. Welk voer u het beste kunt kopen hangt af van het hondenras dat u heeft.    

Puppyvoer voor de juiste maat

Puppy's zijn er in verschillende soorten en maten. Hoewel elke pup in principe dezelfde algemene behoeftes hebben, zit er wel degelijk verschil in puppyvoer voor kleine-, middelgrote- en grote hondenrassen. 

Voer voor puppy's van kleine honden

Een kleine hond geeft u puppyvoer tot ongeveer 8 maanden. Niet alle merken bieden voer voor de kleine hondenrassen. Merken als Eukanuba, Hill's en Euro Premium doen dit wel. Eukanuba Puppy & junior Small Breed kip hondenvoer is bijvoorbeeld uitermate geschikt als voer voor uw kleine puppy. Bent u op zoek naar een voordeliger, maar kwalitatief ook hoogwaardig puppyvoer, kijkt u dan eens naar Lukos Puppy & Junior Mini/Small hondenvoer.

Daarnaast vindt u merken als Hill's, Happy Dog en Acana met varianten voor uw kleine pup.

Voer voor puppy's van middelgrote honden

Een middelgrote hond geeft u puppyvoer tot ongeveer 1 jaar. Vrijwel alle merken bieden voer aan voor de middelgrote puppy. Voor de middelgrote puppy kijkt u bijvoorbeeld naar het voer van Seberus. Dit merk maakt natuurlijke, graanvrije producten in verschillende smaakcombinaties die uw hond tevreden en in topconditie helpen houden. Seberus Puppy Junior op basis van kip is dan ook een hele goede keuze voor uw pup of junior hond. Van het merk Lukos maakt u met Lukos Puppy & Junior Medium/Large hondenvoer een goede keuze. Bent u op zoek naar een koudgeperste brok, kijkt u dan eens naar Prestano Puppy Junior hondenvoer. Dit voer heeft als voordeel dat smaak en voedingsstoffen optimaal behouden blijven dankzij het koud persen tijdens het productieproces.  

Andere bekende merken zijn Euro Premium, Fokker, Purina en Prins

Voer voor puppy's van grote rassen

Een grote hond geeft u puppyvoer tot ongeveer 1,5 jaar. Royal Canin en Hill's Science Plan bieden bijvoorbeeld soorten hondenvoer aan voor uw grote puppy, zoals Royal Canin Maxi Puppy. Ook bieden zij veel voer aan dat specifiek voor specifieke hondenrassen gemaakt is. Hierdoor weet u zeker dat uw hond de juiste voeding krijgt. Een ander alternatief voor uw pup van een groot ras kunt u ook vinden bij het merk Orijen, Bosch, Renske en Smølke

Rasspecifiek puppyvoer

Bepaalde hondenrassen vragen om specifieke voedingen vanwege specifieke eisen. Zo hebben sommige rassen bijvoorbeeld verhoogde gezondheidsrisico's. Daarom heeft Royal Canin voor verschillende hondenrassen ook rasspecifieke voedingen op de markt gebracht. Zo is er met de Labrador bijvoorbeeld rekening gehouden met hun aanleg voor het ontwikkelen van overgewicht. Bij de variant voor de Chihuahua is het formaat brok kleiner en voor Mopshondjes is de brokvorm tevens aangepast, vanwege hun korte kaken en snuit. 

Puppyvoer of juniorvoer?

Op producten komt u ook regelmatig de term 'Junior' tegen. Veel hondenvoer is geschikt om te geven aan zowel puppy's als de al wat oudere pups (de juniors). Voor middelgrote en grote rassen bestaat er soms specifiek tussenvoer voor de fase tussen pup en volwassen hond. Dit specifieke voer wordt aangegeven met de term Junior.

Ander product?

Voor al uw hondenproducten kijkt u op onze hondenpagina! Daar kunt u onder andere droogvoer, natvoer, accessoires en supplementen vinden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.