Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Productinformatie
Per stuk
€ 15,95
€ 15,95

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn is een mooie pluche speeltunnel en is geschikt voor de kat, pup en het konijn.

•    Zachte pluche Lief! speeltunnel
•    Roze uitvoering voor girls
•    Geschikt voor kat, pup of konijn


Meer informatie

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn is een mooie pluche speeltunnel en is geschikt voor de kat, pup en het konijn. Deze zachte pluche speeltunnel van Lief! is een heel vermakelijk speeltje voor uw kat, pup of konijn. De speeltunnel komt in roze girls uitvoering en heeft een print van hartjes en pootjes. Wilt u hem opbergen, dan is hij eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat. De Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn staat garant voor urenlang speelplezier.

  • Zachte pluche Lief! speeltunnel
  • In roze girls uitvoering
  • Geschikt voor de kat, pup of het konijn
  • Eenvoudig opvouwbaar tot compact formaat, ideaal voor opbergen


Bij Brekz kunt u de beste overige hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

       

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een unisex speeltunnel voor kat, pup en konijn? Kijk dan eens bij onze Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Een overzicht van al onze Overige hondenspeeltjes vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
08-10-2017
4
4
4
4
4
Heel mooie tunnel, lekker zacht. Mijn kitten vind hem helemaal geweldig.