Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sanicat Recycled Cellulose kattengrit

Productinformatie
20 liter
€ 11,69 (€ 0,58/l)
€ 11,69 (€ 0,58/l)
2 x 20 liter
€ 22,79 (€ 0,57/l)
Meest verkocht
€ 22,79 (€ 0,57/l)

Sanicat Recycled Cellulose kattengrit (20 liter) is een milieubewuste kattenbakvulling van 100% recyclebare cellulose.

  • Hoog absorptievermogen (+500%)
  • Gemaakt van 100% recyclebare cellulose en papier
  • Composteerbaar

Meer informatie

Productinformatie Sanicat Recycled Cellulose kattengrit 

Sanicat Recycled Cellulose kattengrit is een kattenbakvulling met een hoog absorptievermogen van +500%. Dit is zeer effectief bij het vasthouden van urine en het binden van vervelende geurtjes. Deze hygiënische kattenbakvulling is gemaakt van 100% recyclebare cellulose en papier en is te verwerken tot compost. Het kan zelfs in kleine hoeveelheden door het toilet worden gespoeld.

Sanicat Recycled Cellulose is de perfecte keuze voor milieubewuste kattenbaasjes die graag een heel licht en absorberend product zoeken met een goede geurcontrole. Deze kattenbakvulling van Sanicat gebruikt de kracht van de natuur voor een planeet- en pootjesvriendelijk kattengrit. Het lichtgewicht grit vergemakkelijkt transport, gebruik en opslag en biedt een prettige, duurzame manier om de bak schoon te houden.

Bij Brekz kunt u met beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Recycled Cellulose kattengrit (20 L) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Sanicat Recycled Cellulose

100% recyclebaar cellulose en papier

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van Sanicat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Sanicat Advanced Hygiene kattengrit. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons kattengrit.