Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sanicat Advanced Hygiene kattengrit

Productinformatie
10 liter
€ 9,49 (€ 0,95/l)
€ 9,49 (€ 0,95/l)
2 x 10 liter
€ 17,95 (€ 0,90/l)
Meest verkocht
€ 17,95 (€ 0,90/l)

Sanicat Advanced Hygiene kattengrit  (10 liter) is een superieur absorberende, lichte kattenbakvulling.

  • Licht, dus ideaal voor eenvoudig transport, gebruik en opslag
  • Onaangename geurtjes worden bestreden door zuurstof
  • Zacht voor de kattenpootjes

Meer informatie

Productinformatie Sanicat Advanced Hygiene kattengrit 

Sanicat Advanced Hygiene kattengrit (10 liter) is een 'langwerkend' kattengrit voor in de kattenbak. Vloeistoffen en onaangename geurtjes worden tot wel 30 dagen lang vastgehouden voor langdurige hygiëne, zonder dat de hele bak moet worden verschoond. De korrels zijn gemaakt van licht materiaal wat transport, gebruik en opslag gemakkelijker maakt. Sanicat maakt gebruik van de natuurlijke kracht van zuurstof om elke bron van stank te ontbinden. Wat in de kattenbak gebeurt, blijft in de kattenbak! Deze kattenbakkorrels veroorzaken geen vlekken en minder stof dan een reguliere korrel en zijn zacht voor de kattenpootjes.

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu goedkoop Sanicat Advanced Hygiene kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Sanicat Advanced

Diatomite

Ander product?

Wilt u de kattenbak extra opfrissen met een geurverdrijver? Kijk dan eens Biokat's Deo Pearls 700 gram. Voor alle overige kattenbakvullingen kunt u kijken op de pagina met al ons kattengrit.