Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Loopsheidbroekje S/M voor de hond OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 4,49
€ 3,59
€ 4,49
€ 3,59

Het Loopsheidbroekje S/M voor de hond is een broekje bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes en kan worden gebruikt tegen lekken bij loopse honden.

  • Sluit goed dankzij stretchmateriaal
  • Perfecte bescherming tegen lekken
  • Voor heupomvang van 32-39 cm

Meer informatie

Productinformatie Loopsheidbroekje S/M voor de hond

Het Trixie Loopsheidbroekje S/M voor de hond is een broekje bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes en kan worden gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Dankzij loopsheidbroekjes blijven uw kamer en meubels schoon. Maar minstens zo belangrijk, uw hond voelt zich beter op zijn gemak, nu hij niet langer bang hoeft te zijn dat hij wat besmeurd. Ook kunt u met het loopsheidbroekje  met een gerust hart naar buiten. Aantrekken is eenvoudig, u hoeft alleen de inlegdoekjes los aan te schaffen. Het loopsheidbroekje is verkrijgbaar in zes maten, zodat hij altijd perfect aansluit.


Dit Trixie loopsheidbroekje is in de maat S/M (Small/Medium) en is geschikt voor honden met een heupomvang van 32 tot 39 cm.

  • Lekvrij loopsheidbroekje bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes
  • Voorkomt vlekken in huis, tapijt, meubels en kleding
  • Gemakkelijk aan te trekken en deels verstelbaar
  • Verkrijgbaar in zes maten dus altijd een passend loopsheidbroekje

 

Bij Brekz kunt de beste hygiëne producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje S/M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groot loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij het Loopsheidbroekje XL voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
28-08-2019
4
4
4
4
4
Redelijk broekje