Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Scruffs Noodle droogmat

Productinformatie
Bruin
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Grijs
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Bordeaux
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Meest verkocht
€ 25,95 (€ 25,95/ct)

Scruffs Noodle droogmat is ideaal voor het drogen van uw hond. Neemt overtollig vocht op en kan gewassen worden in de wasmachine.

  • Sterk absorberend
  • Afmetingen: 90 x 60 cm
  • Wasbaar op 30 graden

Meer informatie

Productinformatie Scruffs Noodle Droogmat

Scruffs Noodle Droogmat is de ideale droogmat voor het helpen drogen van uw hond. Gebruik de mat eenvoudig thuis of in de auto. Het is perfect voor honden die ervan houden om lekker in het water te ravotten tijdens strandwandelingen of ieder modderpoeltje in het bos opzoeken. De absorberende microvezel 'noedels' zorgen voor optimale prestaties en deze mat is geschikt om te wassen in de wasmachine. De maat van de mat is 90 x 60 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Bij Brekz kunt u extra absorberende droogmatten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel handdoek om uw viervoeter mee af te drogen, terwijl hij rustig op deze droogmat zit? Kijk dan naar Scruffs Noodle handdoek. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk dan voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.