Hygiëne hond

Scruffs Noodle droogmat

Scruffs Noodle droogmat
Scruffs Noodle droogmat
Scruffs Noodle droogmat
Scruffs Noodle droogmat
Scruffs Noodle droogmat
Scruffs Noodle droogmat
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Scruffs Noodle droogmat

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Scruffs Noodle droogmat is ideaal voor het drogen van uw hond. Neemt overtollig vocht op en kan gewassen worden in de wasmachine.

  • Sterk absorberend
  • Afmetingen: 90 x 60 cm
  • Wasbaar op 30 graden

Meer informatie

Productinformatie Scruffs Noodle Droogmat

Scruffs Noodle Droogmat is de ideale droogmat voor het helpen drogen van uw hond. Gebruik de mat eenvoudig thuis of in de auto. Het is perfect voor honden die ervan houden om lekker in het water te ravotten tijdens strandwandelingen of ieder modderpoeltje in het bos opzoeken. De absorberende microvezel 'noedels' zorgen voor optimale prestaties en deze mat is geschikt om te wassen in de wasmachine. De maat van de mat is 90 x 60 cm. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Bij Brekz kunt u extra absorberende droogmatten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk voor shampoo en borstels dan op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
28-03-2024
1
2
3
4
5
Fijne mat die goed droogt. Na een wandeling in de regen gaat mijn hond er uit zichzelf meteen op liggen en na een kwartiertje is hij droog (is een kortharige hond).
26-01-2024
1
2
3
4
5
Ma chienne cocker adore se rouler dessus quand elle rentre de promenade et le tapis permet de sécher ses longs poils plus rapidement . Très bon achat!

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.