Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Gastri (maag) voor hond, kat en paard

Productinformatie
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Meest verkocht
€ 48,75 (€ 162,50/l)

Puur Gastri voor honden, katten en paarden ondersteunt een goede maagfunctie en stimuleert de darmwerking.

  • Helpt tegen een vol en opgeblazen gevoel
  • Helpt honden die (overmatig) gras eten
  • Voor katten, honden en paarden

Meer informatie

Productinformatie Puur Gastri

Puur Gastri ondersteunt een goede darmfunctie bij katten, honden en paarden. Dit supplement draagt bij aan een gezonde spijsvertering en is tevens inzetbaar bij een opgeblazen gevoel en gasvorming. Het helpt een opgeblazen gevoel bij honden die veel gras eten te verminderen en de eetlust op te wekken. Puur Gastri is een vloeibaar aanvullend diervoeder en is eenvoudig toe te dienen. U kunt het rechtstreeks via de bek toedienen of in het water druppelen.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Gastri tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Gastri

Verdunde Rosmarinus officinalis, Absinthium, Clamus aromaticus en Passiflora incarnata.

Gebruik Puur Gastri

Geef onderstaande hoeveelheden 1 - 2 x daags:

Hond 5 - 10 druppels
Kat 5 - 10 druppels
Paard 20 - 30 druppels


Het product kan rechtstreeks of via het drinkwater in de bek gegeven worden. Eventueel kunt u het op iets lekkers druppelen. Voor een optimale werking wordt het aangeraden om Puur Gastri niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven. Bij verbetering kunt u geleidelijk aan gaan afbouwen naar een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de gebruikelijke aanbevolen dosering. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. Vraag bij langdurige, ernstige klachten altijd uw dierenarts om advies. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ander product?

Kan het afweersysteem van uw hond of kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Echina. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.