Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Echina (afweersysteem) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
2 x 50 ml
€ 25,25 (€ 252,50/l)
€ 25,25 (€ 252,50/l)
3 x 50 ml
€ 35,95 (€ 239,67/l)
Meest verkocht
€ 35,95 (€ 239,67/l)

Puur Echina voor hond en kat (voorheen Puur Echina Extra) bevordert een goede weerstand en stimuleert het immuunsysteem.

  • Stimuleert de gezondheid van uw huisdier
  • Voert afvalstoffen af
  • Ook voor paarden

Meer informatie

Productinformatie Puur Echina voor hond en kat

Puur Echina voor hond en kat draagt bij aan een goede weerstand, stimuleert het immuunsysteem en heeft een positieve invloed op de afvoer van afvalstoffen bij honden en katten. Het kan tevens gebruikt worden bij paarden. De duur van de behandeling duurt in de meeste gevallen slechts enkele dagen tot 3 weken. In sommige gevallen, waarbij de klachten gedurende langere tijd aanwezig zijn, kan het enkele weken duren voordat er verbetering zichtbaar is. Wanneer u merkt dat het beter gaat, kunt u de dosering geleidelijk verminderen. Let goed op hoe uw huisdier reageert na toediening van Puur Echina. Ieder dier is verschillend en reageert anders. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Echina voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Echina voor hond en kat

Extracten van Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Alcohol 31%.

Gebruik Puur Echina voor hond en kat

Hond 1- 3 x daags 5 - 10 druppels
Kat 1 - 3 x daags 3 druppels

Paard

Pony

1 - 3 x daags

1 - 3 x daags

20 druppels

15 druppels

Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is ongeveer de helft van bovenstaande hoeveelheden. U kunt Puur Echina rechtstreeks via de bek toedienen. U kunt het eventueel aan het water toevoegen of het op iets lekkers druppelen. Voor een optimale werking wordt het aangeraden om het niet tijdens de maaltijd toe te dienen. Vraag bij voorkeur uw dierenarts om advies en lees altijd eerst de bijsluiter.

Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement dat de maag- en darmfunctie helpt te ondersteunen en stimuleren? Kijk dan eens naar Puur Gastri. Voor andere supplementen kunt u in onze hondenapotheek kijken.