Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Arthro (gewrichten) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 12,95
€ 12,95
2 x 50 ml
€ 24,95
€ 24,95
3 x 50 ml
€ 35,49
Meest verkocht
€ 35,49

Puur Arthro is geschikt voor honden, katten en paarden met gewrichtsaandoeningen. Puur Arthro ondersteunt de gewrichten, heeft een verlichtende werking en zorgt voor een soepel bewegingsapparaat.

  • Ter ondersteuning van de gewrichten
  • Geschikt voor honden, katten en paarden
  • Vloeibaar supplement

Meer informatie

Productinformatie Puur Arthro

Puur Arthro is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van de gewrichten bij honden, katten en paarden. Puur Arthro kan worden gebruikt bij opstartproblemen en ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij dieren. Het wordt met name ingezet bij pijnlijke elleboog-, heup- en kniegewrichten. Beschadigingen van het kraakbeen kunnen onder andere ontstaan door overbelasting van één of meerdere gewrichten, blessures of een langdurig tekort aan essentiële aminozuren in voeding. Uiteraard kunnen erfelijke factoren ook een rol spelen. Puur Arthro draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten en zorgt voor verlichting. Het werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Arthro tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Arthro

Extracten van Curcuma, echte guldenroede (Solidago virgaurea), wierookboom (Boswellia). Alcohol 35%.

Dosering Puur Arthro

Tenzij uw dierenarts anders voorschrijft: 1 - 2 keer daags onderstaande hoeveelheden. 

  • Paard    20 - 30 druppels
  • Hond    10 - 15 druppels
  • Kat    5 - 10 druppels
    20 druppels  = circa 1 ml

Het is raadzaam om uw dierenarts om advies te vragen wanneer uw huisdier last heeft van gewrichtsproblemen. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Wilt u dit product gebruiken in combinatie met een supplement ter ondersteuning van de botten? Kijk dan eens naar Puur Osteo. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.