Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Osteo (botten & gewrichten) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,75
€ 13,75
2 x 50 ml
€ 25,95
€ 25,95
3 x 50 ml
€ 36,95
Meest verkocht
€ 36,95

Puur Osteo voor hond, kat en paard is een aanvullend diervoer voor de gewrichten en botten. Het kan gebruikt worden bij artrose of na gewrichtsoperaties. 

  • Voor de gewrichten en botten
  • Bij artrose
  • Voor hond, kat en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Osteo voor hond, kat en paard

Puur Osteo voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de gewrichten en botten. Dit product kan bijvoorbeeld gebruikt worden na een gewrichtsoperatie, of gegeven worden aan dieren die kampen met artrose. 

Daarnaast is Puur Osteo voor hond, kat en paard geschikt om gebruikt te worden bij gebroken botten en andere botaandoeningen. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Puur Osteo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Osteo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), valkruid (Arnica montana), silicea (Acidum silicicum), alcohol (20,0%). 

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (<0,1%), ruwe celstof (<0,1%), ruw vet (<0,1%), ruwe as (<0,1%), natrium (0,002%).

Productadvies Puur Osteo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Paarden 20-30 druppels
Honden 10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis twee keer per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het onmogelijk is het product meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen van uw dier optreden. Dit is normaal en gaat meestal over. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijdje kunt u dan weer een dosis opbouwen.

Schud het flesje voor gebruik. Geef het product rechtstreeks in de bek met een spuitje. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking ervan. Mocht uw dier het niet lekker vinden, kunt u het eventueel op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. Als uw kat het product niet lekker vindt, kunt u de alcohol in de druppels op een lepeltje laten verdampen, en het dan, vermengd met wat water of melk, direct in de bek geven. 

Bewaar het product op een koele plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Osteo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Wilt u nog verder kijken naar een product voor de botten en gewrichten, dan is Phytonics Joint Comp wellicht een goed alternatief. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor bijvoorbeeld uw hond? Dan kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenapotheek.