Gevoelige gewrichten hond
4
4
4
4
4
(2)

Phytonics Joint comp voor hond en kat

Productinformatie
250 gr
€ 44,95 (€ 179,80/kg)
€ 44,95 (€ 179,80/kg)
2 x 250 gr
€ 88,25 (€ 176,50/kg)
€ 88,25 (€ 176,50/kg)
3 x 250 gr
€ 129,49 (€ 172,65/kg)
Meest verkocht
€ 129,49 (€ 172,65/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Phytonics Joint comp voor hond en kat helpt voor behoud van soepele gewrichten, zoals heupen en ellebogen. 

  • Voor honden en katten met artrose en gewrichtsproblemen
  • Bevordert tevens stevige pezen en banden
  • Met essentiële bouwstoffen zoals Glucosamine en Chondroïtine

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Joint comp voor hond en kat

Phytonics Joint comp voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat helpt voor het behoud van soepele gewrichten. Heeft u een hond of kat met gewrichtsproblemen, zoals artrose? Dan kan dit poeder hem wellicht wat soelaas bieden.

Phytonics Joint comp voor hond en kat bevat namelijk glucosomine en chondroïtine, twee stoffen die essentieel zijn bij het ondersteunen en behouden van gezonde gewrichten. Het helpt daarnaast bij het zorgen voor stevige pezen en banden. Het poeder vermengt u simpelweg met het reguliere dierenvoer: het kost dus niet veel tijd om het toe te dienen. Een goede en makkelijke manier dus, om ervoor te zorgen dat uw dier kan blijven rennen en spelen als altijd! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u Phytonics Joint comp voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Joint comp voor hond en kat

Samenstelling: 

Echte guldenroede (Solidago virgaurea), schietwilg (Salix alba), wierookboom (Boswellia serrata), zwarte bes (Ribes negrum), MSM (Methylsulfonylmethaan), glucosomine sulfaat, vitamine C (L-ascorbinezuur), magnesiumcitraat, chondroïtinesulfaat, L-Cysteïne, vitamine B3 (Niacine), mangaan, koper, bentonite-montmorillonite, Himalayazout. 

Productadvies Phytonics Joint comp voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Honden (> 25 kg) 3/4 maatschep
Honden (10-25 kg) 1/2 maatschep
Honden/katten (<10 kg) 1/4 maatschep

Een maatschep is ongeveer 4 gram. Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij een arts een andere frequentie of hoeveelheid aangeeft. Overleg eerst met een dierenarts voordat u het product tijdens de dracht of lactatie gebruikt.  

Als u verbetering opmerkt, kunt u de dosis eenmaal per dag geven. Als het moeilijk is om de dosis meerdere keren per dag te geven, kunt u eenmaal per dag of eenmaal per twee dagen een maximale dagelijkse dosis geven. Aanvankelijk kan het nodig zijn om een hogere dosis te geven, het is in dat geval dan ook veilig om een dubbele dosis te geven. 

Let goed op de manier waarop uw dier op de dosis reageert. Het kan dat er in het begin een verheviging van zijn symptomen optreedt. Dit is normaal en verdwijnt na een tijdje. Indien zijn reactie echter zeer heftig is, kunt u de dosering halveren, of tijdelijk stoppen met het geven van het product. Na een tijdje kunt u dan langzaam weer een dosis opbouwen. 

Het product kan simpelweg met het voer vermengd worden. Mix het bij droogvoer met wat water, zodat het tijdens het eten niet wordt weggeblazen. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Joint comp voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u nog een multivitamine zoekt, kunt u deze multivitamine in poedervorm van Phytonics eens bekijken. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct voor uw hond? Dan kunt u dat vast en zeker vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
27-11-2021
1
2
3
4
5
Super handige site en zeer correct! Veel goedkoper dan in de winkel.
07-12-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Werk super


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.