Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Spine comp

Productinformatie
50 ml
€ 21,75 (€ 435,00/l)
€ 19,57 (€ 391,40/l)
€ 21,75 (€ 435,00/l)
€ 19,57 (€ 391,40/l)
2 x 50 ml
€ 41,49 (€ 414,90/l)
€ 37,34 (€ 373,40/l)
€ 41,49 (€ 414,90/l)
€ 37,34 (€ 373,40/l)
3 x 50 ml
€ 58,95 (€ 393,00/l)
€ 53,06 (€ 353,73/l)
Meest verkocht
€ 58,95 (€ 393,00/l)
€ 53,06 (€ 353,73/l)

Phytonics Spine comp helpt bij ondersteuning van de wervelkolom bij stijve en vastzittende spieren. De voordelen van dit product:

  • Ontlasting van de spieren
  • Voor soepel bewegen
  • Voor honden met een lange rug

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Spine comp

Phytonics Spine comp is een vloeibaar aanvullend diervoer dat helpt met het ontspannen van stijve, stramme en vastzittende spieren. Het bevordert de goede werking van de gewrichten en helpt met het zorgen voor een soepele en vloeiende beweging. 

Phytonics Spine comp is uitermate geschikt voor hondenrassen met een lange rug, maar kan ook aan katten, paarden en pony's gegeven worden. Het product kan gebruikt worden voor de verzorging van overbelaste spieren, waardoor het in verschillende situaties gebruikt kan worden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Phytonics Spine comp goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Spine comp

Samenstelling: 

Berk (Betula alba), bitterzoet (Dulcamara), wierookboom (Boswellia serrata), driekleurig viooltje (Viola tricolor), echte guldenroede (Solidago virgaurea), grote klis (Arcticum lappa), heermoes (Equisetum arvense), jeneverbes (Juniperus communis), kattenklauw (Uncaria tomentosa), mariadistel (Carduus marianus), saffraan (Crocus sativa), schietwilg (Salix alba), sint-janskruid (Hypericum perforatum), valkruid (Arnica montana), zuurbes (Berberis vulgaris), zwarte bes (Ribes nigrum), alcohol (20,0%). 

Productadvies Phytonics Spine comp

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 10 - 15 druppels
Honden 5 - 10 druppels
Katten 2 - 5 druppels

Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosering. Neem hierover contact op met uw arts of met Phytonics. Overleg eerst met een arts voordat u dit product gebruikt tijdens de dracht of lactatie. Het kan aanhoudend gegeven worden, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Geef de bovenstaande dosis tweemaal per dag. Mocht dit lastig voor u zijn, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan gebeuren dat er tijdelijk een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat meestal over. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, halveer dan de dosis of stop helemaal met het geven. U kunt dan na een tijd weer een dosis opbouwen. 

U kunt het product met een spuitje direct in de bek toedienen. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dat remt de werking namelijk. Als uw dier het product vies vindt, kunt u het eventueel vermengen met een kleine lekkernij. 

Bewaar Phytonics Spine comp op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als u nog een ander aanvullend diervoer zoekt voor de gewrichten, kunt u dit poeder van Phytonics eens proberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat? Dat kunt u vast en zeker vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.