Frontline hond

Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo (500 ml)

Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo (500 ml)
Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo (500 ml)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo (500 ml)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo is een spray om vlooien en vlooienlarven binnenshuis te doden. Daarnaast remt de spray de ontwikkeling van de eitjes gedurende 6 maanden.

  • Bevat permethrin en S-methopreen
  • Geschikt om te gebruiken bij een beginnende vlooienbesmetting
  • Te gebruiken op niet-afwasbare meubelen en textiel

Meer informatie

Productinformatie Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo

Vlooien kunnen niet alleen overlast veroorzaken voor uw huisdieren, maar ook voor u en uw gezin. Ze kunnen jeuk, huidirritatie en allergische reacties veroorzaken. Daarom is het belangrijk om vlooien zo snel mogelijk effectief te bestrijden, niet alleen op het lichaam van uw huisdieren, maar ook in de leefomgeving. Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo is een handige en doeltreffende manier om vlooien in huis aan te pakken, zodat ze zich niet verder verspreiden. Deze spray is speciaal ontworpen om vlooien en hun larven te bestrijden op verschillende oppervlakken in uw huis, zoals tapijten, meubels, en hondenbedden.

Deze spray bevat permethrin, een actief ingrediënt dat vlooien en hun larven effectief doodt bij contact. Het zorgt ervoor dat volwassen vlooien zich niet verder kunnen voortplanten, waardoor u de vlooienpopulatie in uw huis kan beheersen. Het is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen vlooien en kan helpen om uw huis opnieuw vlo-vrij te krijgen.

Deze spray kan het hele jaar door preventief worden gebruikt, maar is vooral handig wanneer u vlooienactiviteit in uw huis opmerkt. Met Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo kunt u genieten van een woonomgeving zonder vervelende vlooien.

Bij Brekz kunt u de beste omgevingssprays snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo tegen de scherpste prijzen!

Gebruik Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo

Lees voor gebruik altijd nauwkeurig de instructies op het etiket of in de bijgeleverde folder en volg deze nauwgezet op. Zorg ervoor dat u de aanbevolen dosering niet overschrijdt.

  1. Begin met het grondig stofzuigen van de oppervlakken die u wilt behandelen.

  2. Zorg er eerst voor dat alle huisdieren uit de te behandelen ruimte weg zijn. 
    Zorg ervoor dat u terrariums, aquariums en dierenkooien verwijdert voordat u begint met de behandeling. Dek uw aquarium af en zorg dat tijdens het sprayen het luchtfilter van het aquarium uitgeschakeld is. Vergeet deze niet opnieuw in te schakelen, zodra alles goed geventileerd is.
  3. Vervolgens dient u de Homegard spray vanaf een afstand van 30 cm gelijkmatig te verspreiden over het te behandelen gebied, waarbij u 1,3 seconden per 1 m² (2,1 g/m²) aanhoudt.

  4. Nadat u de spray hebt aangebracht, verlaat u de behandelde ruimte en laat u het product gedurende één uur zijn werk doen voordat u de ruimte weer ventileert. 

Het is belangrijk om minstens 6 maanden te wachten tussen twee opeenvolgende behandelingen.

Let op: Houd er rekening mee dat katten gevoelig zijn voor de toxiciteit van permethrin, dus zorg ervoor dat ze tijdens de behandeling voldoende uit de buurt blijven van de behandelde oppervlakken. Daarnaast is het belangrijk om kinderen en huisdieren uit de buurt te houden tijdens het uitvoeren van de behandeling. Gebruik de spray niet in kattenmandjes. Gebruik de spray nooit rechtstreeks op uw huisdier. Gebruik de spray niet op oppervlakken en textiel die nat afneembaar zijn. Gebruik niet dichtbij voedsel of dranken, of voorwerpen die u gebruikt bij het eten of drinken.

Samenstelling Frontline Homegard Omgevingsspray anti-vlo

Werkzame stoffen: Permethrin (CAS-nr 52645-53-1): 1,77 g/kg, S-Methopreen (CAS-nr 65733-16-6): 0,0225 g/kg

Ander product?

Zoekt u een veilig product om uw hond of kat te kunnen behandelen tegen vlooien? Kijk dan eens bij het volledige aanbod aan antivlo producten voor honden en katten.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.