Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Clinic

Maak hier uw keuze

Pro Plan Hondenvoer

Pro Plan Kattenvoer

Clinic dierenvoeding

Clinic dierenvoeding is voeding voor honden en katten met een speciaal dieet. De voeding is aangepast of wat uw hond of kat nodig heeft. Zo is er voor honden met nierinsuffiëntie Clinic CRI en voor honden met voedingsovergevoeligheid Clinic CHA. Voor katten met blaasgruis is er Clinic FSC en voor katten met nierproblemen Clinic FRI. Naast de voeding zijn er hondensnacks en kattensnoep ter ondersteuning van het dieetvoer. Voor honden is dat Clinic CDS en voor katten Clinic FDS.

Voedingsadvies Clinic dierenvoeding

Bij het overstappen naar Clinic dierenvoedingis het belangrijk dat u uw dier laat wennen aan de voeding. Dit doet u door de voeding eerst met de oude voeding te mengen. U verhoogt elke dag de hoeveelheid Clinic een beetje en vanaf dag vier laat u uw dier alleen nog Clinic eten. Verdeel de voeding in 3 tot 6 porties per dag en geef bij de voeding altijd vers drinkwater. Als u uw dier wilt verwennen of belonen, kunt u diverse Clinic snacks geven. Zorg er daarnaast voor dat uw dier voldoende lichaamsbeweging krijgt. 

Assortiment voor honden

Clinic CRI (nierinsufficiëntie) hondenvoer is voeding die de nierfunctie ondersteunt door het lage fosfor- en eiwitgehalte. De vertering verbetert en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Clinic CHA (huid/vacht) hondenvoer is een lichtverteerbare voeding voor honden die huid- en vachtproblemen krijgen door voedselovergevoeligheid. De voeding verbetert de opname van voedingsstoffen en de vertering.

Clinic CDS Snack Hond is een tussendoortje dat de werking van de dieetvoeding ondersteunt.

Assortiment voor katten

Clinic FRI (nierproblemen) kattenvoer bevat een hoge kwaliteit, maar beperkte hoeveelheid eiwitten en een beperkt fosforgehalte zodat de nieren minder belast worden.

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer kattenvoer houdt de lichaamsconditie op peil en bevat hoogwaardige eiwitten die belasting van de nieren beperken.

Clinic FSC (blaasgruis) blikvoer kattenvoer bevat minder mineralen waardoor de vorming van blaasgruis verminderd wordt. Ook verbetert de voeding de zuurtegraad van de nieren waardoor struviet wordt afgebroken.

Clinic FDS Snack kattensnoep geeft ondersteuning van het dieetvoer.

Clinic FSC (blaasgruis) kattenvoer vermindert struvietkristallen door een verbeterde zuurtegraad en verlaagde hoeveelheid magnesium.

Andere dieetvoeding?

Voor honden en katten met gezondheidsklachten kunt u ook kiezen voor de dieetvoeding van Hill's Prescription Diet voor katten of Hill's Prescription Diet voor honden. Of u kiest voor Royal Canin Veterinary Diet voor honden of katten.