terug
Clinic Kattenvoer

Clinic Kattenvoer

Clinic kattenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en deskundigen. Clinic dieetvoer is een volledig voer met hoogwaardige ingrediënten en essentiële nutriënten.
Lees meer ..
Clinic Kattenvoer

Clinic kattenvoer

Clinic kattenvoer biedt uw kat alles om ondanks zijn kwaaltjes weer helemaal de oude te worden. Uw kat kan last krijgen van een slechte huid of vacht of een probleem krijgen met zijn nieren of gebit. Clinic Kattenvoer biedt een oplossing voor allerlei uiteenlopende kwaaltjes bij uw kat. De voeding pakt het probleem bij de bron aan en helpt zo niet alleen symptomen te maskeren maar het probleem daadwerkelijk op te lossen! Binnen een paar dagen merkt u al verschil. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voldoet aan de hoge eisen van het Productschap Diervoerder en het Ministerie Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Kennis over de relatie tussen voeding en gezondheid bij katten staat centraal binnen Clinic. Bij Brekz kunt u Clinic kattenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Clinic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voordelen Clinic kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Clinic kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Voldoet aan de hoge eisen waar speciaal voer aan moet worden voldaan.
  • Een bewezen effectieve werking
  • In samenwerking met artsen en deskundigen ontwikkeld
  • Pakt het probleem bij de oorzaak aan
  • Heeft naast de effectieve werking ook een kwalitatief hoogstaande smaak

Assortiment Clinic kattenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Clinic kattenvoer producten die wij verkopen:

  • Clinic FSC kattenvoer helpt de concentratie van magnesium te verlagen, en houdt de zuurgraad van de urine van uw kat op peil. Hierdoor vermindert de kans op de vorming van blaasgruis. Na overleg met uw dierenarts kunt u uw kat Clinic kattenvoer voor katten met blaasgruis geven.

  • Clinic FRI (nierproblemen) kattenvoer bevat een laag fosforgehalte, waardoor de nierfunctie beschermd wordt. Bovendien zorgt het speciaal afgestemde eiwitgehalte voor minder ophoping van afvalstoffen. Bovendien zijn de eiwitten van goede kwaliteit, waardoor ze gemakkelijk in het lichaam opgenomen worden. Dit voorkomt overmatig afval voor het lichaam wat leidt tot vermindering van afvalstoffen. Clinic kattenvoer voor katten met nierproblemen is verkrijgbaar als droogvoer en als natvoer.

Ander merk kattenvoer?

Zoekt u kattenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.