Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Dental Health Chew voor katten

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09
€ 6,09

De Petstages Dental Health Chew voor katten is een speeltje dat helpt tandplak te verwijderen en gebitshygiëne te verbeteren.

  • Geschikt voor alle katten
  • Net omhulsels, rafelt niet
  • Gevuld met stukjes catnip

Meer informatie

Petstages Dental Health Chew voor katten

De Petstages Dental Health Chew voor katten is een leuk en amusant speeltje voor uw kat en is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Dental Health Chew voor katten is een bijt- en kauwring van textiel, met een uniek ge-net omhulsel dat niet rafelt als uw kat hierop kauwt. Dit uitdagende speeltje helpt hiermee tandplak te verwijderen en de gebitshygiëne van uw kat te verbeteren. De ring is gevuld met stukjes catnip, zodat uw kat beter kan kauwen en het gebit beter gereinigd wordt. Daarnaast zitten aan de textiele ring een aantal franjes bevestigd voor extra speelplezier. Met dit leuke speeltje verveelt uw kat zich geen seconde meer en blijft het gebit van uw kat gezond! 

  • Geschikt voor alle katten
  • Uniek ge-net omhulsel, rafelt niet als er op gekauwd wordt.
  • Gevuld met stukjes catnip voor beter kauwen en reinigen.

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Petstages Dental Health Chew voor katten tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel geleverd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje met catnip, bijvoorbeeld de Petstages Tons of Tails voor katten. Ook verkopen wij ander speelgoed van Petstages. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes, bekijk gerust onze site en bestel het leukste speeltje!


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
02-06-2018
4
4
4
4
4
Het ziet er leuk uit alleen de kat vindt het maar niks. Even snuffelen en dat was het. Het verdwijnt in de grote bak... zucht.
05-04-2018
4
4
4
4
4
De kattenbrokjes waren perfect. Het kattenspeeltje een tikje onzin