Carocroc dierenvoeding

CaroCroc huisdiervoeding biedt de lekkerste honden- en kattenbrokken van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De filosofie achter CaroCroc diervoeding is: voeren naar energiebehoefte.

CaroCroc huisdiervoeding voor uw hond of kat


CaroCroc huisdiervoeding staat voor:


  • Een Hollands product
  • 100% natuurlijke grondstoffen
  • Afgestemd op de energiebehoefte van uw kat of hond


CaroCroc huisdiervoeding voor uw hond of kat is een product van Hollandse bodem. Sinds 1932 worden de brokken geproduceerd in Veghel. Hier is ook de onderzoeksafdeling gevestigd waardoor er goed zicht is op de kwaliteit van de producten. CaroCroc gebruikt uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Naast de 100% natuurlijke grondstoffen wordt er een uitbalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd. Deze dragen bij aan een goede gezondheid van uw kat of hond. De brokken worden gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk.


Energiebehoefte aan de hand van 3 pijlers


De filosofie achter CaroCroc diervoer: voeren naar energiebehoefte. De energiebehoefte van uw hond of kat kunt u bepalen op basis van drie pijlers:


  1. Levensfase van uw hond of kat
  2. Zijn/haar lichaamsconditie
  3. Zijn/haar activiteitsniveau


Het eiwit- en vetgehalte van de brokken van CaroCroc is afgestemd op de energiebehoefte van uw hond of kat. De juiste CaroCroc brokken geven uw huisdier de energie die hij nodig heeft. In deze behoefte wordt voorzien door de vetten en eiwitten in de diervoeding. Iedere CaroCroc brok heeft een uniek eiwit- en vetgehalte. Dit staat op alle verpakkingen in percentages weergegeven. Op de verpakking van bijvoorbeeld CaroCroc Original staat: 23/12. Dit betekent dat het product 23% eiwit en 12% vet bevat.


Eiwitten zijn leveranciers van energie en spelen een belangrijke rol in de stofwisseling. Ze dragen bij aan de heerlijke smaak van de brokken. Eiwitten zijn nodig voor de vorming van alle weefsels en organen, zoals kraakbeen, spieren, huid en vacht. Antistoffen die nodig zijn voor het afweersysteem van uw hond of kat bestaan uit eiwitten. Ook vetten zijn een belangrijke bron van energie en dragen bij aan de smaak van het voer. Vetten zijn leverancier van essentiële vetzuren, zoals omega 3 en omega 6 en zorgen voor de opname van in vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) door het lichaam.


Pijler 1 Levensfase

Uw puppy of kitten heeft een andere energiebehoefte dan een volwassen hond of kat. Jonge dieren hebben voor hun ontwikkeling een hogere energiebehoefte en daarom een hoger eiwit- en vetgehalte nodig. Bij uw oudere hond of kat wordt de behoefte aan energie lager en moet ook het eiwit- en vetgehalte omlaag om zo een gezond gewicht te behouden.


Pijler 2 Lichaamsconditie

Een gezond gewicht is belangrijk voor de algehele gezondheid van uw hond of kat. Kijk daarom goed naar uw huisdier en bepaal of hij goed op gewicht is, of juist te zwaar of te mager. Uitzondering op deze regel zijn drachtige en zogende poezen/teven. Zij hebben extra energie nodig omdat er in deze periode

extra inspanning van hun lichaam wordt gevraagd. Stem de juiste hoeveelheid energie in het voer af op de lichaamsconditie om een gezond gewicht te verkrijgen of te behouden.


Pijler 3 Activiteitsniveau

Niet alleen bij het spelen, ook in ruststand verbruikt uw viervoeter energie. Daarom is het belangrijk dat uw hond of kat de juiste voeding binnenkrijgt. Het activiteitsniveau wordt bepaald door de mate van beweging op een dag.


Honden kennen drie activiteitsniveaus: laag, gemiddeld en hoog.

Laag: minder dan een uur beweging op een dag. Bij een lage energiebehoefte hoort voer met een lager eiwit- en vetgehalte.

Gemiddeld: Uw hond beweegt tussen de een en drie uur per dag door wandelen en spelen.

Hoog: Wanneer uw hond dagelijks meer dan drie uur (intensief) beweegt, heeft hij een hoge energiebehoefte


Katten kennen twee activiteitsniveaus gebaseerd op de leefomgeving: een binnenkat of een buitenkat. Het is belangrijk het voer hierop aan te passen. 

Binnenkatten hebben (meestal) minder bewegingsmogelijkheden dan buitenkatten. 

Buitenkatten die op avontuur gaan, krijgen meer lichaamsbeweging dan binnenkatten en verbruiken dus meer energie.


CaroCroc huisdiervoeding voor iedere levensfase van uw hond of kat

Jong, oud, actief of rustig. Het brede assortiment brokken van CaroCroc biedt altijd een product dat past bij de energiebehoefte van uw huisdier.


Koop online uw CaroCroc huisdiervoeding voor uw hond of kat tot wel 40% goedkoper bij Brekz.nl.


Wilt u overstappen naar de lekkere brokken van CaroCroc?


Wanneer uw overstapt op CaroCroc voer, meng dan gedurende 7 dagen de huidige brokken met het nieuwe CaroCroc voer. Op die manier kan uw hond of kat het beste wennen aan het nieuwe voer. Meng de eerste 2 dagen 1/4e deel van de aanbevolen hoeveelheid CaroCroc voer met 3/4 deel van uw huidige voer. Op dag 3 en 4 mengt u van beide voedingen de helft. Op de 5e en 6e dag mengt u 3/4 deel CaroCroc met 1/4 deel van het 'oude voer'. Op de zevende dag kunt u uw huisdier volledig over laten stappen op CaroCroc.


Kies bij Brekz voor huisdiervoeding van CaroCroc voor uw hond of CaroCroc voor uw kat. 

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.